2777
2789
عنوان

مهریه جاری خواهرم 😑🤫

818 بازدید | 57 پست

خواهر من الان دو سالی میشه عقد کرده 

خواهرم عروس دومه ی جاری بزرگتر از خودش داره ک از همسر اوله پدر شوهرشه و مهریش ۱۴ تا سکه است خواهرم مهریه اش ۷۰ تا سکه است اما بعد از خواهرم دو تا برادر شوهر تنی خودش ک عقد کردن مهریه خانوماشون ۴۰۰ تا هست 

خواهرم ناراضیه چون زمان خواستگاری اونا گفتند نباید زیاد با عروس دیکسون مهریه تفاوت داشته باشه الان خواهرم میگه زمان خواستگاری هم باید ب اون عرپسلی تازه همین شرط رو می‌ذاشتن و الان خیلی از دست خانواده همسرش ناراحته منم پدرم فوت کرده و مادرم مریضه و ی جورایی من باید خواهرم رو راضی کنم همش بهش میگم ول کن کوتاه بیا چون حقیقتا از مشکل میترسم ک خدایی نکرده ب جای بد برسه ولی خواهرم بهم میگه تو همیشه هی گفتی کوتاه بیا کوتاه بیا همه جا حقم خورده میشه من خودم از خواهرم بزرگترم و مجردم و واقعا تجربه این مدلی ندارم گاهی میترسم بخاطر روحیه صلح طلبم و نصیحت خواهرم واقعا جایی باعث بشم حق خواهرم ضایع بشه واقعا نمیدانم باید چیکار کنیم ب داداشامم نمیتونم بگم چون میترسم زن داداشام خبر بشن خودم نمیدونم چی کار کنم 

خب ب شوهرش بگه 

بگه موقع من آخ آخ و تف تف بود 

حالا به اینا که رسید تازه بااین سکه گروووون. شد رسم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه داناد مقصر خود داماده نه خانوادش 

نميخاست اين مهريه رو بهم ميزد 

منو جاريم مهريمون خيلييي متفاوته 

من بزرگم 

برادرشوهرم گفت من خودم بايد مهريه بدم پس اندازه اون دادشم نميتونم 

و زندگيم مستقله 

حالا ۷۰ تا ۴۰۰ مگه میخواد بگیره 

بیکاره ها 

بشینه سر خونه زندگیش دیگه 

اصلا گیریم تو روشون گفت میان بگن باشه بریم برا تو رو هم زیاد کنیم

در هر صورت خواهرت آدم بده میشه از چشم شوهرش هم میفته

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

واقعا بچگانه است اون زمان قبول کرده حالا بخاطر چشم و هم چشمی داره چکار میکنه ! خب اگر اینقدر مهم بود مهریه چرا اصلا بله داد ! صبر میکرد یک مورد دیگه با مهریه بالاتر ! 

حالا هم گفتن این موارد  باعث بحث و درگیری میشه زندگی به کام خودش تلخ میشه و نتیجه ای نداره !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان چکار میتونه بکنه؟ میخواد بره بگه مهریه منو زیاد کنین؟

همون 70 تا رو داره شوهرش بده؟

اونا چی 400 تا دارن بدن؟

عزیزم با این قیمت سکه مهریه همه سابیده به الک 

مگه اونا که شوهرشون خونه و ماشین اضافی داشته باشن

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

اگه شوهرش خوبه از همه لحاظ اخلاق و رفتار و تگیه گاه و پشتیبان خوبیه برا خواهرت ، مهریه میخواد چیکار ؟ بگو تو فرض کن چهار هزار تا سکه هست چه فرقی داره ؟آدم زندگی کن باشه....

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲