2777
2789
عنوان

مهریه جاری خواهرم 😑🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 57 پست

مهریه بر اساس شرایط کار و بار هر مردی تعیین میشه، چرا باید همه برادرها یکسان مهر بدن؟؟؟ شاید یکی خواست بی عقلی کنه او یکی برادر چرا باید همچین خطایی کنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انصافاً حق داره. من جاری دومم. مهریه ام بیش از ۱۰۰ تا از اولی کمتره. ولی مادرشوهر با پررویی رفت به معرف گله کرد. ولی حقیقتا الان خواهرت میخواد چی کار کنه؟ دستش به کجا بنده؟ 

حالا شوهرم ميگه مهريه خواهرتم بايد اندازه تو باشه من گفتم من خودم مهريه رو گفتم ميتوني قبول نكني خوا ...

بگو پرنسس بازی در نیار مرد که نباید خاله زنک باشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نمیفهمم مگه اون عروسای دیگه از 14 تایی تا 400 تایی 

مگه هووی خواهرت هستن؟ 

مهریه هر کس به خودش و شوهرش ربط داره 

مهریه رو شوهره باید بده چه ربطی به برادرشوهر داره؟ 

آقا یکی میخواد مهر زنش کنه یکی دیگه نمیخواد بکنه 

عجب داستانی شد این مهریه 

حالا خواهرت واسه چندتا سکه که قرار هم نیست بگیره زندگیشو خراب نکنه... 

حالا نیست مهریه ما بالاست شوهره بهمون داده یا اصلاً داره که بده؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من عروس بزرگم مهریه هامون مث همه ولی من نه عروسی داشتم نه جشن نه هیچی عقد کردیم دو ماهه بعدش رفتیم مشهد ی مهمونیم برامون ندادن رفتیم سر زندگیمون واسه جاریم قبول کرد این شرایطو یکسال رف سر زندگیش یهو بعد یکسال گفت من عروسی میخام چه عروسیو جشنی گرفتن براش کلی واسش طلا خریدن البته با زحمتو کارکرد شوهر من ولی این چیزا ضامن خوشبختی نیست منم دلم یکم سوخت ولی خوب چی بگه ادم اگه حرف بزنه میشه بده اونا میشن عزیزه

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
بگو پرنسس بازی در نیار مرد که نباید خاله زنک باشه

شوهرم خيلييي تو اين چيزاس 

باورت ميشه رسمارو مو به مو هم ما هم اون اجرا كرديم اينقد تو اين چيزاس 

حتي جهيزيم 

رفته بود خونه جاريم اومد خونه گفت فلان چيزو نداشت 

زدم تو برجكش به تو چه 

از صد تا خواهر شوهر مادر شوهر بدتره 

البته خودشم رسما رو انجام ميدادا 

چند ساله ازدواج کردن؟

اگه رابطه شون خوبه درست نیست به خاطر چشم و هم چشمی بخواد این بحثو راه بندازه.

مگر اینکه کلا مشکل دارن و این اتفاق فقط هیزم ریخته به آتیش مشکلات قبلیشون.

منم مادرشوهرم وقتی نوبت من بود دم از قرآن و دین و اینکه مهریه باید با جیب داماد متناسب باشه می‌زد

منم یه عددی رو قبول کردم که پایین تر از نظر خودم بود

چند سال بعد ازدواج متوجه شدم مهریه خواهرشوهرام خیلی بیشتر از منه!

راستش خیلی هم ناراحت شدم ، اما چیزی نگفتم چون اون موقع خودم این عدد رو پذیرفته بودم کسی مجبورم نکرده بود، خواهر شما هم الان همینطوره. 

بهتره تمرکزش رو روی بخش های دیگه زندگیشون بذاره 

با پول شوهر تو جشن گرفتن؟ باید نمیذاشتی خوب بده بشی. گور پدرشون

اره مادرش کرده گوشش تو وظیفته خرج مائو داداشتو بدی الانم خرج دانشگاه رفتن زنداداششو میده 

انقد دلم میسوزه منتها حرف ک میزنیم میشیم حسودو چش دیدن زندگی اونو نداریو منم فقط واگذار کردم بخدا

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..