2777
2789
عنوان

شما هم برق هاتون هر روز میره

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست
عجیبه برام .چرا برقای ما فقط دوبار اونم آذر ماه رفت.

از الان چشت زدیم بازم میره🤣🤣🤣

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه هر روز شده ساعت 1 تا 3 ظهر1ماه دیگه کولر باید بزنیم از الان وحشت دارم برا گرما 😂

چی بگم بخدا تازه از تعلیقی درومدم😂 انشاالله درست میشه خدا بزرگه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه دیگه بیایید باهم دوست باشیم🤣😅

ن والا راه نداره اصرار نکن🤣🤣🤣🤣

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

اینجا روزی دوبار گاهیم سبار

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

به خاطر پمپ ابه

فکر کن شهرت کنار دریا باشه آبت قطع شه:))

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

عجیبه برام .چرا برقای ما فقط دوبار اونم آذر ماه رفت.

کجایی تا گزارشت بدیم شما رو هم قطع کنن😂😂😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دیروز یه کلاس داشتم 

پنج دقیقه بود کلاس شروع شد 

استاد ده دقیقه با نور گوشی درس داد دید نمیتونه گفت کلاسو کنسل میکنم 

اقا ما چقد خر کیف شدیم🤣🤣

زدیماز کلاس بیرون رفتیم گشتیم با اکیپ

ده دقیقه گذشت دیدیم برقای همه جا اومد  😁

یعنی الکی تعطیل شدیم چون زود اومد برق

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
دیروز یه کلاس داشتم پنج دقیقه بود کلاس شروع شد استاد ده دقیقه با نور گوشی درس داد دید نمیتونه گفت کل ...

برق رفتن فقط برا دانش آموزان و دانشجوها خوبه

دختر خودمم مدرسه میره ذوق میکنه برق میره معلم درس نمیده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم رفتی ؟

فک کنم ناراحت شدی گفتم درخواست دوستیمو قبول کن ببخشیدا بخدا قصد جسارت نداشتم اینجا پیام میزاری ۳ دیقه بعدش میاد گفتم بریم اونجا زود صحبت کنیم باهم 

به بزرگیت ببخش اگه ناراحت شدی❤️🙏🏻

چه‌پولدار‌ چه غریب‌ آخرش‌همه‌مسافر‌خاکیم‌🥀️