2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت شوهرشون بخشیدن یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4033 بازدید | 190 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منممرد خوبی بود رفیق بد انداختش تو این منجلاب. خودشم میگه بخدا نمیدونم چجوری شد ولی ازش متنفرم

برای فامیل ما رابطه جنسی بوده بخشیده ولی الان با هم خوبن مرده گیر زنی افتاده بود که از قبل که آقا مجرد بوده باهاش بوده و بعد که ازدواج کرده مرده رابطه رو تموم کرده

عاشق فامیل ما شد خودشو کشت که بابای دختره قبول کنه

نمیدونم چجوری بعد ازدواج دوباره زنه برگشت مرده رو گول زد یا چیکار کرد نمیدونم اما بازم یکبار رابطه داشت

تا فامیل ما همه چیو فهمید و آبروشونو برد دیگه تموم شد زنه هم رفتش مثل سگ میترسه الان

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

برای فامیل ما رابطه جنسی بوده بخشیده ولی الان با هم خوبن مرده گیر زنی افتاده بود که از قبل که آقا مج ...

شوهر منم با اون زنه پنج ماه دوست بودن بعد کارش همش پیش اون بود تا شب. یادآوریش دیوونم میکنه ولی بخاطر بچم تحملش میکنم

البته خیلی سعی برجبران کردن داره ولی بازم نمیتونه قانعم کنه 

به مرور درست میشه به شرطی ک تکرارش نکنه.سعی کن مثل من باشی بیخیال باش اذیتم نمیشی

برا تو در حد چت بود ولی شوهر من با اون زنه دوست بود بعد کارش تا شب با اون بود به ما میگفت سرکارم تا اینکه دخترم فهمید وابروش رفت افتاد به دست و پا وخواهش و التماس

یادم میاد دوس دارم مث سگ بندازمش بیرون تا خفتش ببینم

برا تو در حد چت بود ولی شوهر من با اون زنه دوست بود بعد کارش تا شب با اون بود به ما میگفت سرکارم تا ...

حالا من بخاطر شرایطم کنارمیام شوهرم اگه تورابطه باشه آرومتره من خودم مشکل دارم 

ما۷ساله ازدواج کردیم من نمیتونم نیازشو برطرف کنم😔

میتونم بپرسم چرا 🥺🥺البته اگه ناراحت نمیشی؟ 

هر چند برا خیانت اینا بهونست من نو رابطه کوتاهی نمیکردم ولی بچه ها شبا دیر میخابیدن فقط غر میزد که نمیخابن این چه زندگیه و کلا یه جا دیگه برا خودش پیدا کرد 😔