2777
2789
عنوان

خون دماغ شدن سمت چپ بینی 😭

187 بازدید | 3 پست

علتش چی میتونه باشع  این دومین باره ، 

کسی اینطوری شده

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

برو دکتر چک کن حتما ولی اکثرا بخاطر اینکه انحراف بینی دارن از یک طرف نفش میکشن و اون طرف خشک میشه مویرگ هاش پاره میشه خون میاد 

من اصلاااا فکر نمی کردم دلیلش این باشه رفتم متخصص گوش و حلق و بینی، گفت از ظاهر انحراف بینی ندارید ولی تیغه ی بینی کجه باعث شده انحراف بینی داشته باشه ولی از بیرون مشخص نیست 

توام از طرف چپ نفس کشیدی خشک شده و ادامه ی داستان 

برای درمانش هم پماد میدن روزی 2 بار بینی تو باهاش چرب کنی بعد یک مدت خوب میشی کمتر از 30 روز مصرف کنی اوکیه دیگه خون نمیاد 

برو دکتر چک کن حتما ولی اکثرا بخاطر اینکه انحراف بینی دارن از یک طرف نفش میکشن و اون طرف خشک میشه مو ...

اره درسته سرما خوردم سمت راست بینیم کیپ شده از چپ نفس میکشم   کاش بخاطر این باشه من خیلی ترسوام  دکترم میرم حتما  مرسی گلم 🌸

زندگی بارها مرا در هم کوبید ؛ چیزهایی دیدم که هیچگاه نمیخواهم دوباره  ببینم ،اما از یک مسأله مطمئنم هرگز روی زمین نخواهم ماند ،همیشه بلند خواهم شد ...🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته سرما خوردم سمت راست بینیم کیپ شده از چپ نفس میکشم کاش بخاطر این باشه من خیلی ترسوام دکت ...

خواهش می کنم عزیزم 🤍 

نگران نباش ولی دکتر و برو که خیالت راحت بشه 

اسم پماد هارو یادم نیست ولی تا بری داروخونه بگیری اگه ان ان تو خونه دارید هم جوابه اونو بزن تا بگیری 

خون دماغ هم شدی روی دستمال چند قطره اب لیمو بریز نگهدار جلو بینی خون بند میاد