2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اول دادمش خشکشویی یجوری شسته بودن از سفیدی برق میزد سه ماه بعد دیدم رنگش به زردی میزنه نگو با وایتکس میشورن که تمیز بشه البته برای من گیپوره ،حریر نیست

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

اتفاقا منم هفته پیش برا خرید پرده جهیزیه مغازه رفته بودم یه خانوم آقایی برا خرید اومده بودن خانومه م ...

عههه

البته منم چندسال پیش پرده حریرو اتو کردم کوتاه بلند شد الان یادم افتاد 🥴

من با دست تو تشت میشورم بعد میندازم خشک کن لباسشویی رو دور کم بعدم همون موقع نم دار آویز میکنم 

البته مال من حریر ترکه هیچیش نشده

جنسای دیگرو نمیدونم

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
بار اول دادمش خشکشویی یجوری شسته بودن از سفیدی برق میزد سه ماه بعد دیدم رنگش به زردی میزنه نگو با وا ...

مال منو یه جوری اتو کرده بود یه سری جاهاش موج دار شده بود

من با دست تو تشت میشورم بعد میندازم خشک کن لباسشویی رو دور کم بعدم همون موقع نم دار آویز میکنم البته ...

به شیوه مامانم میشوری اخرم بدون اتو اویزون میکنه 😄

من هر خونه ای رفتم فقط حریر خریدم

حریر جنس خوب

طریقه شستنم اینجوری تو دیگ ماشین لباسشویی پودرصابون مایع لباسشویی و خیلی کم وایتکس میریزم بعد پرده رو میندازم توش گیره و سربشم درمیارم رو دور خشک کن پایین

سریع هم آویزون میکنم تا چروک نشه

من هر خونه ای رفتم فقط حریر خریدمحریر جنس خوبطریقه شستنم اینجوری تو دیگ ماشین لباسشویی پودرصابون مای ...

دور خشک کنو رو چند میذاری؟ کل تایم شستشو چقدر میشه؟

و شوینده ها رو هر کدوم چقدر میریزی؟

دور خشک کنو رو چند میذاری؟ کل تایم شستشو چقدر میشه؟و شوینده ها رو هر کدوم چقدر میریزی؟

شوینده رو چشمی میریزم دیگه بسته به حجم پرده

کلش نیم ساعت میشه

رو کمترین دور

لباسشوییم ال جی نمیدونم کمترین دور چند میشه الانم سرکار وگرنه عکسشو میفرستادم

پرده هامم زیاده ۳تا هال و بقیه اتاقا همه حریر