2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ایجاد حساب توی بلو بانک باید پدر و مادرم حساب بلو بانک داشته باشن؟

آره باید اول بلو نصب کنید بعد بلوجونیور 

پسر من بانک ملت مسکن  و بلوجونیور کارت به نام خودش داره بربد بانک و به نامش حساب باز کنید فقط نمیتونه همراه بانک داشته باشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من برای بچه ام باز کردم خیلی خوبه. قشنگ مدیریت مالی یاد میگیرن بچه ها.

آره کلا زیپاد به بچه ها سواد مالی یاد میده. برای ما که سرگرمی شده که با دخترم پول توجیبی و جایره هاش رو توی زیپاد قلک میسازیم تا بتونه پس انداز کردن رو یاد بگیره.

پدر یا مادر باید باز کنن اولبعد برای بچه

سلام دوست عزیز،خیرنیازی نیست والدین حتما حساب داشته باشن،فقط بایدیکی از والدین از طریق برنامه زیپاد احراز هویت انجام بدن

زیپاد هم همینطوره؟

سلام دوست عزیز،خیرنیازی نیست والدین حتما حساب داشته باشن،فقط بایدیکی از والدین از طریق برنامه زیپاد احراز هویت انجام بدن