2777
2789

من تنبلی شدید دارم دو ساله اقدام کردم به بارداری ولی متاسفانه نتیجه ای نداشته...دیروز آبجی کوچیکم بچش به دنیا اومد وقتی بچه رو آوردن دیدم چقد همسرم رفت تو خودش تا قبلش میخندید شوخی میکرد ولی بعدش آروم شد...من الان خیلی شرمنده شدم واسه اینکه حتی نمیتونم باعث یه خوشحالی تو وجودش باشم... کاش خدا یه نگاهی به منم میکرد 

بچه ها من عاشق آبجیم و نی نیشم پس یه وقت فکر نکنین من به خاطر مشکل خودم حسودیم میشه به آبجیم برعکس فک میکنم الان وجود خواهرزادم یه امید به زندگیه واسم

ولی ناراحتم از اینکه نمیتونم باعث خوشحالی همسرم بشم و اینکه اون هیچی نمیگه و فقط تو خودش میره منو خیلی اذیت میکنه

اگه ممکنه واسم دعا کنین منم طعم مادر شدن رو بچشم

ان شاالله هر چه زود تر مامان میشی😘

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

تنبلی شدید داشتم اولی رو سه سال رفتم دکتر دومی رو ناخواسته با قرص باردار شدم سومی رو با قرص و کاند..م😂😂😂😂😂خدای شما بزرگه عزیزم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی شدید داشتم اولی رو سه سال رفتم دکتر دومی رو ناخواسته با قرص باردار شدم سومی رو با قرص و کاند.. ...

از این موارد واقعا زیاد دیدم ها

یدونه اشنا داشتیم بچه دار نمیشد خدا اول سه قلو بهس داد بعد چنددسال یه یه قلو😍 

دوست قشنگم

روزی میرسه که قلبت با ضربان قلب کوچکی یکی میشه، دستات گرمای دست های کوچولوئی و حس میکنه که از وجود تو جان گرفته، اونروز نزدیک‌تر از چیزیه که فکر می‌کنی. ایمان داشته باش🌺🌺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

انشاالله به زودی توام مادر میشی ناامید نباش دوستم تنبلی داشت سه چهار سال اقدام کرد ای یو ای کرد نشد همون ماهی که انتظار شو نداشت باردار شد دخترش ۳سالش بود ناخواسته خدا یه پسر بهش داد یعنی واقعا هیشکی باور نمیشد 

اون روز باهاش حرف میزدم گفتم یادته چقد غصه میخوری می‌گفت بخدا اینقدر سرگرم بچه داریم که اصلا یادم نمیاد کاش اون موقع اینقدر حرص نمی‌خوردم