2777
2789

چرا؟؟

لج کرد?

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خودش بچه‌ ست. هنوز یاد نگرفته مسایل شخصیشو حل و مدیریت کنه. بدوبدو بچه ها رو تحویل مادرش بده که چی بشه. اجازه نده. مادر بچه ها تویی هر جا که باشی بچه ها باید پیش خودت باشن... از سر راه نیاوردی که هر کس و ناکسی ازت بگیره. 

بچه‌هات چندساله ان

تجربه نشون داده این اولین و تنها ترین حقه مردا واسه تحت فشار گذاشتن زنهاست اول که آرامش خودتو حفظ کن ضعف نشون نده بگو تو پدرشونی حق داری براشون تصمیم بگیری بذار ببره بهت قول میدم سریه هفته برشون میگردونه هیچ کس به اندازه منو تو عاشق بچه‌ هامون نیست تعهد و حوصله بچه نگه داشتنم نداره 

چرا؟؟لج کرد?

اعصابم خورد بود ،شستم گذاشتم کنار ....گفتم تو بلد نیستی محبت کنی و ما داریم ازت گدایی میکنم و از این حرفا ...البته یکم تلختر گفتم 

گفت  بچه ها رو میبرم تا عید تکلیف تو رو مشخص میکنم 😢 

ولش کن وانمود کن از خداته پیگیر نشو خودش خیط میشه میاره این بهترین کاره ابدا التماس نکن

منم بروم نیاوردم ولی اگه واقعا ببره چیکار کنم ! میتونم زنگ بزنم پلیس ؟ آخه یکی کوچیکه دو سالشه، یکی مدرسه ای