2777
2789
عنوان

خدارو کجای زندگیتون کاملا حس کردید

595 بازدید | 36 پست

من خیلی جاها دستمو گرفته ولی الان یکم دلخورم بخاطر مشکلات و شرایط دخترم همش میگم چرا دخترمن چرا من 😔😔خیلی دردناکه غم و ناراحتیم ولی باااین حال بازم پناهم خداست میشه تعریف کنید شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن شالله دخترت شفا پیدا کنه خدا دست تو من را هم بگیره... 

من خیلی وقتها دستپ را گرفته شکر  .. اما الان ۸ ساله که صدامو نمیشنوه نمیدونم چرا حتما حکمتی داره... من در جریان نیستم ‌.. حالا من بس کردم همسرم رو من فشار میذاره

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

اینا همش امتحانه

این سختیا واسه رشد روح ماست

اصل کاری دنیای دیگه است

ولی ما بنده ها کم طاقتیم

خیلی جاها هوامو داشته

اون لحظه درک نکردم

بعدها متوجه شدم

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

این دنیا همش غمه ...هرکس یه مشکلی داره گلم خدا بحق حضرت رقیه دخترگلت رو شفای عاجل بده خدا همه‌ی بچه هارو شفا بده ...خدااااااااااااهمه ی مادراروپیش مرگ بچه هاشون کن خداااااا دختر استاتر ذوشفای عاجل عنایت بفرما براش حمد میخونم گلم 

من خیلی سختی کشیدم تا بچه دار بشم 

کلا چند تا عمل و سقط و کورتاژ داشتم دفعه اخری که داشتن منو میبردم اماده کنن برای کورتاژ، گفتم خدایا خودت به فریادم برس ،

از امام رضا هم خیلی کمک خواستم بعدش همون لحظه دفع شد بهم گفتن نیازی برا کورتاژ نیست سونو هم کردن کامل دفع شده بود خودشون تعجب کرده بودن