2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات ایت الکرسی خوندم مشکلت چیه؟

ممنون عزیزم

خیلی مشکلات داریم

یائسگی زودرس خودم و اسپرم ضعیف همسرم

۳ بار ای وی اف کردیم منفی شد😔

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
ممنون عزیزمخیلی مشکلات داریمیائسگی زودرس خودم و اسپرم ضعیف همسرم۳ بار ای وی اف کردیم منفی شد😔

من بار چهارم مثبت شد بعدش هم طبیعی باردار شدم دوبار

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
من بار چهارم مثبت شد بعدش هم طبیعی باردار شدم دوبار

اصلا دیگه نمیکشم باز دوباره بخوام برم.

خداروشکر الان ۳ تا بچه دارید؟ مشکلتون چی بود؟

اصلا دیگه نمیکشم باز دوباره بخوام برم.خداروشکر الان ۳ تا بچه دارید؟ مشکلتون چی بود؟

تنبلی تخمدان ،چاقی زیاد ،همسر هم آزمایشش لب مرز بود تعریفی نداشت

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
ممنون عزیزمخیلی مشکلات داریمیائسگی زودرس خودم و اسپرم ضعیف همسرم۳ بار ای وی اف کردیم منفی شد😔

عزیزم خدا بهت فرزند و فرزندان سالم و صالح و عاقبت به خیر بده

هورمون درمانی انجام میدی؟ 

تخمک اهدایی رو امتحان کردی؟ 

نا امید نباش من زوج دیدم توی پیری مادر و پدر شدن امیدت به خدا باشه امیدوارم دامنت سبز شه

بله ۳تا دادم ،ماه قبل هم بی بی چک مثبت شد ولی پریود شدم تاپیکم هست

عزیزم خدا بهت فرزند و فرزندان سالم و صالح و عاقبت به خیر بدههورمون درمانی انجام میدی؟ تخمک اهدایی رو ...

فعلا خودم پریود میشم

با تخمک اهدایی ۳ بار ای وی اف کردم منفی شد

چند سال طول کشید تا با ای وی اف باردار بشید؟

دوسال

دوسال

البته یکسال نکشیدم برایهمین دوسال طول کشید

فعلا خودم پریود میشمبا تخمک اهدایی ۳ بار ای وی اف کردم منفی شد

عزیزم سبک زندگیت رو کلا تغییر بده 

حتی ظرفی که باهاش غذا درست میکنیم هم روی هورمون هامون تاثیر داره میگفت یک ویدیو دیدم یک کارشناس بود میگفت حتی شده برید وام بگیرید ظروف چدن و تفلون و.. استفاده نکنید 

عزیزم سبک زندگیت رو کلا تغییر بده حتی ظرفی که باهاش غذا درست میکنیم هم روی هورمون هامون تاثیر داره ...

ظرف رویی و مسی منظورته استفاده کنم؟

اتفاقا تو چدن غذا میپزم