2777
2789

یکی اینکه یه هفته پیش با دوسپسرم همو‌ دیدیم بعدش یه هفته کلا خبری ازش نبود( در جریان کارش بودم ولی ناراحت میشم روزها بیخبر میمونه ازم) ،مورد دوم هم اینکه تولدمو تبریک نگفته میخوام بگم بهش که ناراحت شدم، هنوز نگفتم.

دیشب بهش گفتم نبودی ازت ناراحتم و اونم کلی معذرت خواهی کرد و توضیح داد چرا نبود و … 

بنظرتون الان آشتی کنم بعد تولدمو بگم ؟؟ یا تو همین دعوایی که کردم همونم قاطیش کنم بگم؟؟

چندروز فاصله بگیرم که موضوع رو‌جدی بگیره؟همش معذرتخواهی میکنه میگه حق با توعه بعد میره تو لاک خودش 

ببینین شماهایی که توی رابطه هستین سعی کنین گفتگو کنین ناراحت هستین عصبی هستین چیزی ناراحتتون کرده یا چیزی ناراحتشون کرده فحشی توهینی چیزی بوده سعی کنین صحبت کنین 

الانم برو بهش بگو بابت چیزی ازت ناراحتم

کسانی که میگن بی‌معلی کن و صحبت نکن و خودش میاد منت کشیو گوش نده خودت برو یک انسانی به عنوان یک انسان باهاش صحبت کن زبون داری یعنی چی قهرم اینا برو باهاش صحبت کن و مشکلیو داری بگو که حل  شه

مشکل و حلش توی رابطه عاطفی باعث جدایی خشم عصبی و پنهون کاری و دروغگویی میشه سعی کنین با هم حرف بزنین شما به عنوان یک انسان زبون دارین یعنی چه قهرم تمام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخود چرا فراموش کنههههه

دارش بزن😅

کوتاه بیا حتما یه مشغله ای واسش پیش اومده یادش رفته

تو این اوضاع مملکت بعضی وقتا آدما خودشونم فراموش میکنن

امیدورام همیشه خوش باشین😇

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

اگه حس می‌کنی باید چند روز فاصله بگیری تا متوجه بشه که این موضوع برات مهمه، این کارو بکن، ولی نه در حدی که فکر کنه داری قهر طولانی‌مدت می‌کنی.

اما درباره اینکه کی تولدت رو مطرح کنی، بستگی داره چطور بیانش کنی. اگه توی همون بحث قبلی می‌گفتی، شاید جدی گرفته نمی‌شد و فقط توجیه می‌آورد. ولی اگه بعد از آشتی، توی یه فضای آروم‌تر بهش بگی که چقدر برات مهم بوده و انتظار داشتی که یادت باشه، بیشتر تأثیر داره.

میتونی بهش بگی: “نخواستم اینو قاطی بحث قبلیمون کنم، ولی برام عجیب بود که تولدم یادت نبود. نمی‌گم حتماً باید تبریک می‌گفتی، ولی دوست داشتم ببینم چقدر حواست بهم هست.”

اینجوری هم ناراحتیت رو نشون دادی، هم بهش فرصت دادی که جبران کنه. بعد از این ببین رفتار و واکنشش چطوره، اگه باز هم بی‌توجهی کرد، شاید بهتر باشه کمی فاصله بگیری تا ببینی چقدر تلاش می‌کنه که جبران کنه.

ببینین شماهایی که توی رابطه هستین سعی کنین گفتگو کنین ناراحت هستین عصبی هستین چیزی ناراحتتون کرده یا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم،اره حرف زدم گفتم ناراحتم واضح اشاره کردم اونم کلی معذرتخواهی کرد و گفت حق با توعه و ناراحت شد،اما موضوع دوم رو نگفتم که قاطی هم نکنم، نظرتون اینه که الان هر دو‌موضوغ رو باهم بگم یه بار آشتی کنم؟

قهر که نکردم ولی گفتم از دستت ناراحتم ، الانم دلم میخواد باهاش حرف بزنم ولی گفتم یکی دو روز بگذره یکم فکر کنه به کار خودش 

کسی که سک هفته ازش خبری نمیشه تولدت هم تبریک نمیگه یا سر و گوشش جای دیگه میجنبه یا تو براش خیلی مهم ...

نه میدونستم کجاست و چیکار میکنه، ولی منم بهش گفتم اگه مهم بودم همونجا حالمو میتونستی بپرسی، میگه حق با توعه من معذرت میخوام

مرسی از راهنماییت عزیزم،اره حرف زدم گفتم ناراحتم واضح اشاره کردم اونم کلی معذرتخواهی کرد و گفت حق با ...

توی توی رابطه اصلاً قهر نکنی هر باعث دوری می‌شه اصلاً و ابدا قهر نکنین اشتباه نکنید الانم برو باهاش صحبت کن و هر مشکلی که داری بهش بگو خجالت نکش عشقته باهاش صحبت کن و بگو بابت این موضوع ناراحتم حالا هر موضوعی که‌ هست باهاش صحبت کن

بیخود چرا فراموش کنهههههدارش بزن😅کوتاه بیا حتما یه مشغله ای واسش پیش اومده یادش رفتهتو این اوضاع مم ...

درسته موافقم باهاتون👌مشغله داره میدونم ،ولی خوب میگم بد عادت میشه همش کوتاه بیام

نه میدونستم کجاست و چیکار میکنه، ولی منم بهش گفتم اگه مهم بودم همونجا حالمو میتونستی بپرسی، میگه حق ...

نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی یه مورد اینجوری تو دوستان دیدم میگفت این چرا هی میره پیداش نمیشه دوباره  میاد و کلی ابراز احساسات میکنه بعد فهمید غیر خودش با دخترهای دیگه‌هم بوده البته شاید مورد شما اینجور نباشه. ولی در کل شما یکم فاصله بگیر خودش اگه واقعا میخواد باید تلاش کنه برات 

اگه حس می‌کنی باید چند روز فاصله بگیری تا متوجه بشه که این موضوع برات مهمه، این کارو بکن، ولی نه در ...

مرسی عزیزم راهنماییت عالی بود🙏🌸اره چون میدونه دوسش دارم و میبخشم برا همین یکم فاصله خوبه که به خودش بیاد فکر نکنه همیشه اینجوریه،نمیخوام عادی بشه براش.

اره افرین نخواستم قاطی کنم ،چندروز دیگه مناسب تره بگم

👌