2777
2789
عنوان

کار خییییییلی بد و هیجانی

70 بازدید | 3 پست

دو سال قبل به کراشم پیام دادم خوشحال شد در پوست خودش نگنجید منم هیجانی عکس هاش واسش فرستادم یعنی از استوری هاش اسکرین گرفته بودم جا خورد چون دیگه جوابم نداد بعد دوسال با خط جدید بهش پیام دادم هیچی نگفت فقط شمارم سیو کرد 

بیشتر اوقات با خودم میگم چه کاری بود چرا هیجانی شدم ارتباط خوب چند ساله رو خراب کردم 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
چراجوابتو نداد؟!!!

چون خودم معرفی نکرده بودم اما کاملا متوجه شد منم و کی هستم و سریع سیو کرد 

قطعا همچنان دلخور بود و هست که عکساش برداشتم 

من واقعا هیجانی شده بودم چون دیدم اونم ذوق کرده از پیامم 

واقعا نمیدونم چجوری میشه زنده کرد رابطه رو 

ولی میدونم هیچی سابق نمیشه واقعا پشیمونم کاش لو نمی‌دادم 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خودم معرفی نکرده بودم اما کاملا متوجه شد منم و کی هستم و سریع سیو کرد قطعا همچنان دلخور بود و هس ...

ولی اینکه عکساشوبرداشتی زیادمهم نبوده که ناراحت بشه!!

به خواست خودش عکساشوگذاشته که ببینن دیگه!

وخدایی که بشددددت کافیست❣