یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر پنهان باشه بالا نمیارند.فقط تا تو گلو شیر میادو برمیگرده حالت غرق شدن دارند و دست وپا میزنند.خس خس سینه.ابریزش دهان.کمونی کردن کنر موقع شیر خوردن.امتناع از شیر خوردن.در موقع گرم شدن خونه کلافه میشند.تو خواب با جیغ از خواب بیدار میشند.تو نوع شدید بعد از هر بار شیر خوردن بالا نیارند .به حالت پاششی
پسر من رفلکس مخفی داشت بالا نمیاورد ولی خیلی بد میخوابید ده دقیقه ای یه بار از خواب میپرید و جیغ میز ...
من این علایم رو نمیدونستم.آخه دختر منم رفلاکس داشت فقط بالا میاورد ولی الان که یک ونیم سالشه دیگه بالا نمیاره من فک میکردم خوب شده و بی خیال درمان بودم.ولی الان این علایمی که شما گفتین رو داره و ضعیفه.شما چه دارویی استفاده میکنین؟
من این علایم رو نمیدونستم.آخه دختر منم رفلاکس داشت فقط بالا میاورد ولی الان که یک ونیم سالشه دیگه با ...
پسر من یه مدت رانیتدین خورد اما تاثیر زیادی نداشت ولی از یکسال و نیمگی کامل خوب شد البته پسرم به حیلی غذاها حساسیت داشت هر وقت من میخوردم و شیرش میدادم بدتر میشد مثلا گوجه یا ترشیجات