2777
2789
عنوان

واکنش مناسب چیه

92 بازدید | 10 پست

برخوردتون با کسی که مدام میخواد با داشته هاش پز بده و بکنه توی چشمتون و مدام تقلید میکنه چیه ، دیگه دارم منفجر میشم رفتم با کلی عشق و وسواس یه سرویس طلا گرفتم حواسمم بود نبینه از همش فقط اتفاقی انگشترو گوشوارشو توی گوشم دیده و به خیال خودش فقط گوشواره و انگشتر بوده یعنی گردنبندشو ندیده اینسری رفتم دیدم مثل مال من دقیقا مدل مال منو خریده دقیقا هم میاره جلوی من استفاده میکنه نمیدونم فازش چیه ، به خدا موندم چی کار کنم میخوام بهش بگم مگه ما خواهر دوقلوییم ، چند روز دیگه مراسم داریم اونم هست ، هر کاری من بکنم اونم میکنه ،کفش و کیفش مثله منه ، خداشاهده شالاش همه مثله منه حالا اینا هیچی ،طلایی که با کلی عشق و گشتن تو مغازه ها خریده بودم الان از چشمم افتاده چی کار کنم گورشو گم کنه ،؟

بابا این ادم کمبود داره

هیچی کار خاصی نمیخواد بکنی ولش کن 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلیقه ات رو تغییر بده، من خاص پسندم تقریبا غیرممکنه چیزی بخرم و کسی بتونه مشابهش رو پیدا کنه به خصوص تو لباس

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

منم تازه عروس بودم اومده بودم تو خانواده‌ی همسرم با اینکه یه دختر ۱۸ساله بودم ولی کاری نبود من بکنم و خواهرشوهرم و دختر عمه‌ی شوهرم اون کاررو نکنن به قول شما از شال بگیر تا مانتو و طلا و …. داشتم دیوونه میشدم! تا اینکه یه بار با دختر خالم داشتم حرف میزدم بهم گفت به خودت افتخااار کن با این سن تو الگویی برای اونا از رو تو تقلید میکنن یعنی سلیقه‌ات خیلی خوبه، یه مدت طولانی گذشت با همین فکر تا اینکه دیگه خودشون از تقلید زیاد خسته شدن چون گهگاهی به خواهرشوهرم میگفتم کیف میکنم سلیقه‌ام رو تن بقییه میبینم اما هنوزم که هنوزه فرش که اینقدررر تنوع داره یا کاغذ دیواری خونشون رو بعداز دوسال که ما زدیم و… میاد عین ما میخره با رنگ متفاوت🙄😄 تقریبا درست بشوی کامل نیستن تو فقط لذت ببر که سلیقه‌ات خاص که از روش تقلید میکنن👌🏻😊 

سلیقه ات رو تغییر بده، من خاص پسندم تقریبا غیرممکنه چیزی بخرم و کسی بتونه مشابهش رو پیدا کنه به خصوص ...

قربونت برم میره پیدا میکنه ، اگر گرون باشه شده چند سال یادش میمونه تا بلاخره بخرتش بعد از قصد میاد دقیقا جلوی من ، یعنی نمیگه ضایعست پیش من استفاده نکنه دقیقا میاد و پیش من میپوشه