2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری و بیمه بارداری

20 بازدید | 2 پست

سلام من درحال دریافت بیمه بیکاری هستم اگه تو این مدت که از بیمه بیکاری استفاده میکنم بارداربسم میتونم از بیمه بارداری استفاده کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقرری بیمه بیکاری که ۵۵ درصد است، از غرامت ایام بارداری که ۶۶ درصد است کمتر هست و خانم ها تشویق شوند که در حال دریافت مقرری بیمه بیکاری، از غرامت ایام بارداری استفاده کنند در حالیکه باید بدانند که اولا اگر کسی را تحت کفالت خود داشته باشند، در ایام بارداری دیگر آن مبلغ ۱.۵۱۶.۸۸۱ ریال که به ازای هر فرد تحت تکفل دریافت می کردند را نخواهند داشت.

نکته دوم این است، وقتی ایام مرخصی بارداری ایشان تمام شد نمیتوانند مجددا به حالت بیمه بیکاری برگردند.