2777
2789
عنوان

کیا بیدارن و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 85 پست
یاد حرم علی ع افتادم دلم میخواد برم..یا حرم امام رضا ع

این‌قدر دلم از همشون شکسته.....بی نهایت

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر درد دارم خوابم نمیبره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چند روزه فکرم درگیر بخیه ی دستم هست جایی هم که هستم دکتر نداره یه دکتر هم رفتم الکی پوستمو برش داد و ...

الهی بگردم میخای چیکار کنی اینجوری ک نمیشه

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
الهی بگردم میخای چیکار کنی اینجوری ک نمیشه

دو هفته دیگه باید برم شهر خودم پیش دکتر خودم 

یعنی اگه عکس دستمو بزارم حالت بد میشه به خدا 

میترسم تا اون موقع بد بشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

خواهرم چند روز پیش خیلی نفرینم کرد دلش از جای دیگه پر بود سر من خالی کرد بعدش فهمیدم پیش دامادمون غیبتم رو کرده ،حالا هم باهام قهره و نمیدونم چه موج منفی تو وجودش هست که از عصر که دیدمش حالم خیلی بده و بی خواب شدم 

دو هفته دیگه باید برم شهر خودم پیش دکتر خودم یعنی اگه عکس دستمو بزارم حالت بد میشه به خدا میترسم تا ...

وای درکت میکنم خیلی بده 

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋