2777
2789
عنوان

دانشگاه یا خیاطی

85 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من ۲۳ سالمه متاهلم و ی پسر یک سال و نیمه دارم، ی ترم علوم تربیتی خوندم ،به سختی چون بچمو باید هر روز آماده میکردم می‌بردم خونه مامانم از اونجا میرفتم دانشگاه الان واسه ثبت نام ترم دوم شک دارم میگم برم خیاطی یاد بگیرم تو خونه کار کنم که بتونم به بچمم برسم اما از اون طرف میگم دانشگاه رو غیرحضوری بردارم یا به هر سختی شده برم شاید بعدا بچه هام بزرگ شدن بتونم برم سرکار وقتایی اونا مدرسه ان چون میخوام بچم شد دو سالش باردارشم که فاصله سنی شون کم باشه اما با این وجود خیلی شرایطم سخت تر میشه از اونور خب بزارم دانشگام تموم شه بعد باردارشم فاصله سنی بچه هام زیاد میشه این بد نیست؟

رشتم تحربی بود تا اول دبیرستان بیشتر نخوندم و هیچ علاقه ای ب درس نداشتم رفتم خیاطی و مدرکمو گرفتم پشیمونم نیسم چرا درس نخوندم ۲۱سالمه و ی دختر ی سال و نیم داره🫠

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم خیاطی انتخاب میکنم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

توی این دوره زمونه حداقل حداقل یه لیسانس رو بگیر دیگه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

همه بچه دوم میخوای هم دانشگاه هم پول 

همه اینا ک باهم نمیشه عزیز من 

با این وضعیت اقتصادی فعلا همین یکی رو داشته باش تا چندسال دیگه

بنظرم فعلا درس و بخون یه مادر با تحصیلات عالی خیلی بهتر بعدم اینکه میتونی بعد آزمون استخدامی شرکت کنی با مدرکت

میتونی معلم بشی بعد در کنارش اگه خواستی خیاطی یاد بگیر ک تو خونه برای خودت و خانوادت لباسای مورد نیاز بدوزی

البته عزیزم این نظر من. 🌹