2777
2789
عنوان

حاجت گرفتن از دعاهای نینی سایتیا

77 بازدید | 12 پست

خودم خیلی قبول نداشتم اینجور تاپیکا رو میگفتم دعام کنین یعنی چی خودت برو یه دعایی نیایشی بخون😂تا اینکه منم یه بخشی از حاجتمو با دعاهای شما گرفتم .فکر میکنم چون اکثرا اینجا مامانا و خانومای مهربون هستن که دعاشون پذیرفته میشه قربون دلهای پاکتون💓🥹

میشه بازم برام دعاکنین خدا منو به حاجتم برسونه و تو بین الحرمین ادای نذر کنم انشالله؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

🌸

ان شااااااااالله حاجت روا شی 

بری برای ماهم حسسسسابی دعا کنی پیش امام حسین 😭😭😭😭😭

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا واسه قسمت اول امضام درموندم بخدا دعاکنیدانتقالیم توسال۱۴۰۴ جورشه برگردیم شهرمون ان شا الله بحق امام زمان(عج) حاجتتون روا ان شا الله

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

التماس دعا واسه قسمت اول امضام درموندم بخدا دعاکنیدانتقالیم توسال۱۴۰۴ جورشه برگردیم شهرمون ان شا الل ...

عزیزم 🥲بگو خدایا صلاح من رو در این کار قراره بده .انشالله جور میشه 

🌸

خدا صحت بده انشالله بیای خبر خوبش رو بهمون بدی .یا صاحب الزمان کمکمون کن🥺

ان شاالله😭🙏🏻

دلم بدجور شکسته روحم خیلی خیلی خستست با همین دل شکسته و اشک چشمم برات حمد خوندم عزیزم مطمعنم حاجت روا میشی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
عزیزم 🥲بگو خدایا صلاح من رو در این کار قراره بده .انشالله جور میشه

ان شا الله♥

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥