2777
2789

سلام خانما می‌دونم متنم زیاده ، لطفاً بخونید نظر بدید مرسی 🙏♥️

اگه تاپیکامو بخونید متوجه میشوید که مشکلم چیا بوده 

حالا ادامه شو می‌نویسم و ازتون خواهش میکنم خواهرانه دلسوزانه راهنماییم کنید چون واقعا دارم افسرده میشم 

خلاصه شوهرم با اینکه خودش با بی احترامی از خونه منو پدرمو بیرون کرد ، رفت عدم تمکین زد ، اونجا گفتم خودش منو بیرون کرده و خلاصه نتیجه این شد که بیاد سراغم ولی گفت نمی‌رم خونه شون ولی واسطه می‌فرستم سراغش و همینم شد من با واسطه برگشتم سر زندگیم 

شوهرم رمز گوشیشو بهم نمی‌داد منم از اونجایی که میدونستم بهم خیانت کرده ( تاپیک قبلی هام توضیح دادم ) یه شب که خواب بود انگشتشو گذاشتم رو اثر انگشت گوشی باز شد رفتم پیاماشو نگاه کردم چیزی ندیدم بعدش رفتم سراغ پیاما مادرش دیدم خود مادرش به شوهرم گفته از خونه بیرونشون کن و طلاقش بده و شوهرمم کاملا حرفاشو تایید میکرد می‌گفت آره دیگه نمیخوامش و مادرش می‌گفت بکنشون بیرون ، اصلا حرفای که زدن مغزم سوت میکشید ، حتی موقعی که قهر بودم پیام داده ب مادرش که برم بیارمش ولی مادرش گفته بود نه و از این حرفا 

و بعدش رفتم داخل گالری عکس دست یه دختر رو تو گوشیش دیدم که مشخص بود با گوشی شوهرم گرفته شده 

و چند روز پیش عقد برادر شوهرم بوده ولی اصلا به من نگفتن حتی شوهرمم بهم نگفته بخدا من از فامیلا شنیدم که حتی مهمونی هم گرفته بودن خونه دختره شب عقد ولی به من نگفتن آخه مگه من میخواستم چکار کنم 😐 

خاله شوهرمم عقد کرد باز مهمونی گرفتن ولی به من نگفتن 😐 

نمیذارن با کسی رفت و آمد داشته باشم حتی خانواده خودم بخدا وقتی شوهرم خونه هست جرعت تلفن جواب دادن ندارم و نمیذارن برم بیرون ، حتی شوهرم تا ی پارک نمیبرتم 

منم تو ی خانواده ی بزرگ شدم که رفت و آمد زیاد بوده برام سخته واقعا 

حالا عروسی داداشم قبل عید هست شوهرم می‌دونم نمیاد و خرجی لباس و آرایشگاه و کادو نمی‌ده چکار کنم 

از طرفی هم از شوهرم زده شدم ( بخاطر بی احترامی به خانواده م ، خیانت ، فحش و کتک و...) 

دو سالی هم میشه ازدواج کردم بچه هم ندارم خانواده م خواستم میکنن واسه جدایی از این بابت خیالم راحته 

حالا به نظر شماها چکار کنم ، می‌دونم شوهرمم مثل قبلا دوسم ندارم و خانواده شم منت میکشن جدا بشم ، شوهرمم که بدون اجازه اونا تا دم در هم نمیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ادمای ک نمیزارن تا پارک تنهابری اینا خودشون ازبس خیانت کردن وچشمشون دنبال همه بودن فکر میکنن همه مثل خودشونن اگر شرایط طلاق داری و بکر میکنی ازش جدابشی راحت میشی طلاق بگیر کتک هم که میزنه دیگه براچی تواون خونه زندگی هستی خداروشکر بچه نداری

تا وقتی خداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشود:)❤️🍃

این ادمای ک نمیزارن تا پارک تنهابری اینا خودشون ازبس خیانت کردن وچشمشون دنبال همه بودن فکر میکنن همه ...

۲۴ سالمه ، می‌دونم اگر جدا بشم امکان زندگی بهتری دارم

بدبختی من اینجاست از وقتی برگشتم شوهرم کتک نمیزنه فقط با حرکات اش و حرفاش عذابم میدن خودشو خانواده ش 

شاید باورتون نشه حتی برادرشوهرم زن گرفته از من پنهون کردن من از بقیه روز عقدشون فهمیدم 

۲۴ سالمه ، می‌دونم اگر جدا بشم امکان زندگی بهتری دارمبدبختی من اینجاست از وقتی برگشتم شوهرم کتک نمیز ...

اگر واقعان اینجور که تومیگی عصبیش کنی اینجور افراد رو از کنترل خارج میشن و شروع به کتک زدن میکنن قبلن کتک میزده الان واقعان تعجب میکنم الان نمیزنه چون این ی عادت هست

اگر واقعان اینجور که تومیگی عصبیش کنی اینجور افراد رو از کنترل خارج میشن و شروع به کتک زدن میکنن قبل ...

خدا شاهده بجان پدرم همش واقعیته و خیلی از اتفاقا و حرفا رو نگفتم چون متنم زیاد میشد کسی نمیخوند

خدا شاهده بجان پدرم همش واقعیته و خیلی از اتفاقا و حرفا رو نگفتم چون متنم زیاد میشد کسی نمیخوند

شوهر خاله من کتک میزد وهیچ وقت نتونست ترک کنه این عادت بد مزخرفشو بخاطر اون تعجب کردم تودوسش داری؟اگر جوابت اره هست که هیچی اگر نه طلاقتو بگیربرو و یه زندگی جدید بساز برای خودت

شوهر خاله من کتک میزد وهیچ وقت نتونست ترک کنه این عادت بد مزخرفشو بخاطر اون تعجب کردم تودوسش داری؟اگ ...

نه دیگه از چشم افتاده با کاراش ، به راحتی میتونم با نبودش کنار بیام و زندگی جدیدی برای خودم بسازم 

فقط نمی‌دونم به چه بهونه ای این بار قهر کنم و درخواست بدم 

نه دیگه از چشم افتاده با کاراش ، به راحتی میتونم با نبودش کنار بیام و زندگی جدیدی برای خودم بسازم فق ...

نمیدونم ولی همین چت مادرشوهرت بهانه خوبیه البته من اززندگی شما نمیدونم خودت بهتر میدونی و امیدوارم تصمیم خوب و عاقلانه ای بگیری🤍

نمیدونم ولی همین چت مادرشوهرت بهانه خوبیه البته من اززندگی شما نمیدونم خودت بهتر میدونی و امیدوارم ت ...

شوهرم فهمید و همه پیاما مادرشو پاک کرد 

ممنون گلم 

کاش تاپیکم بازدید بیشتری میخورد 

ای وای چه سختتتتتتا بچه نداری ی فکری کن یا ببرش مشاوره یا ازش جداشو پیرمیشی

ببین خواهر من چییی میکشم ، بخدا خیلی از رفتارای بدشون رو نگفتم 

مشاور نمیاد ، فقط دلم میخواد جدا بشم 

ببین خواهر من چییی میکشم ، بخدا خیلی از رفتارای بدشون رو نگفتم مشاور نمیاد ، فقط دلم میخواد جدا بشم

جداشو خیلی زشته تورو تو مهمونیا نمیگن مگه تو الان خانوادشون نیستی!!!

به روی شوهرت اوردی؟

جداشو خیلی زشته تورو تو مهمونیا نمیگن مگه تو الان خانوادشون نیستی!!!به روی شوهرت اوردی؟

بخدا نمی‌خوام از خودم تعریف کنم ، خدا شاهده از همه شون هم قشنگترم هم اجتماعی تر ولی لجبازن و تازه اول لجبازی کردناشون با منه بدبخته 

آره به شوهرم گفتم ، شوهرم اصلا براش مهم نیست کلا به حرف خانواده شه حتی شوهرم بهم نگف داداشش زن گرفته