2777
2789
ما دهک ۸ بودیم امروز نگاه کردم دیدم شدیم دهک ۹😐😐هیچی دیگه حذفمون میکنن

همین الان اعتراض بزن همسایمون ۸ بود من دو بار براشون اعتراض زدم الان ۴ شدن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا رایگان بزنید خودتون ببینید چرا پول بدید ب کافینت و ....ی لینک مستقیم دارم لعنتی اینجا نمیشه گذا ...

سایت سامانه حمایت رو سرچ کنم مراحل همه میاد؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خب توضیح بده چطوری منم ببینم

من لینک مستقیمش رو میزنم 

ولی شما همین الان بزن سامانه حمایت از اونجا ببین

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

وضهشون چطوره.‌بیمه هستن؟ماشین چی

والا همه چی هم دارن 

سایت سامانه حمایت رو سرچ کنم مراحل همه میاد؟

آره سرچ کن اگ دوس داری درخواست بده لینک مستقیمش رو بفرستم برات

ایقده تلاش کردم نشد

من برا همه خانواده ام رو زدم دیدم 

اینا انگار شانسی دهک هارو میزنن من اشنام بیمه هست ماشین خونه زمین مغازه داره اونو زدن دهک ۳

عشقی میزنن

همین الان اعتراض بزن همسایمون ۸ بود من دو بار براشون اعتراض زدم الان ۴ شدن

ببین متاسفانه شغل شوهرم جوریه که مسئول فروش شرکته ، پو لای شرکت میره توی حساب شوهرم بعد میریزه به حساب شرکت .گردش مالیمون الکی بالا رفته ، چجوری میتونیم ثابت کنیم که این پولا مال ما نیست ؟