2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعدا اصلا قصد دکلره نداری سری n4 بگیر

هیچ وقت از سری Nاستفاده نکنید

سری N خودش قرمزی داره

برای موی سفید کلا نهایت تا پایه ۵ میتونی بزنی(اصلش تا ۴) ولی بعضی مارک های رنگ تا ۶ هم میپوشونه

بعدم تا پایه ۴ همش قهوه ای هست و فرق زیادی توی رنگ ندارن

برای همین بهتره از سری m,a استفاده کنید

منظورم تن خاکستری، دودی، یا زیتونی این سری ها قرمزی ندارن

الهم عجل لولیک الفرج

@آلبالو814664  

این خانم ماه و کاربلد همیشه لطف میکنه و منو راهنمایی میکنه شما هم تو تاپیکش که مربوط به سوال آرایشیه بپرس حتما جوال میده 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
هیچ وقت از سری Nاستفاده نکنیدسری N خودش قرمزی دارهبرای موی سفید کلا نهایت تا پایه ۵ میتونی بزنی(اصلش ...

اخه دودی که میشه سری c 4 و اینا بعدم Nرو میشه با واریاسیون و اینا قاطی کرد در کل فندقی میشه بیشتر

اخه دودی که میشه سری c 4 و اینا بعدم Nرو میشه با واریاسیون و اینا قاطی کرد در کل فندقی میشه بیشتر

بله دودی سری c هست ، خاکستریa, زیتونیm

منظورم از این سری هاست

سری طبیعی، تنباکویی، مسی،گردویی کمی تن قرمزی دارن و وقتی  یکم از رنگ زدن بگذره قرمزیش رو نشون میده و مو بد رنگ میشه

میشه واریاسیون زد اما دوام واریاسیون کمه

بهتره از سری طبیعی استفاده نشه

الهم عجل لولیک الفرج
بله دودی سری c هست ، خاکستریa, زیتونیmمنظورم از این سری هاستسری طبیعی، تنباکویی، مسی،گردویی کمی تن ق ...

مرسی عزیزم 

بنظرت برای مو طبیعی بخوام خرمایی طبیعی بشه منظورم یذره روشن تر چکار کنم خوبه البته موهام حنا داره

مرسی عزیزم بنظرت برای مو طبیعی بخوام خرمایی طبیعی بشه منظورم یذره روشن تر چکار کنم خوبه البته موهام ...

خواهش میکنم

قرمزی حنا از بین نمیره

ولی اگه موهاتون سفید داره و زیاده و میخوایین روشنتر از پایه ۴ بشه

میتونید یه رنگ با پایه ۷یا۸ و یه رنگ با پایه ۳یا۴ رو به نسبت مساوی ترکیب کنید و بزنید به موهاتون هم سفیدها رو میپوشونه هم روشن تر میشه

الهم عجل لولیک الفرج