باهاش جاکلیدی، گل سر ، تابلو ، خیلی چیزا میشه درست کرد
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نظرم رو ساعته بنظرت کسی بابتش پول میده ؟ چون گرونم هست آخه
نمیدونم گلم
اصلا اطلاعاتی ندارم در این مورد
ولی به نظر من اگه تنوع بدی فروشت بیشتر میشه
مثلا شاید به ساعت رزینی پول ندن ولی به جاکلیدی بدن و وسعشون در همون حد باشه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
عام نمیدونماولین شغلی هست که میخوام شروع کنم میترسم از ریسک کردن از طرفی هم باید رو پای خودم وایسم ...
از یه جایی باید شروع کنی
اگه علاقه داری حتما موفق میشی
حتما با کسایی که پیج دارن مشورت کن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏