الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر خیلی سفیدی داری از رنگ موی گیاهی استفاده کن تیف رنگ خوبی دارن
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
میتونی بری عطاری رنگت رو بگو با ترکیب مواد رنگ برات میسازن البته حداقل تا شش ماه بعدش رنگ شیمیای موهات نمیگیره
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
من همیشه میدونستم نباید تو دوران حاملگی رنگ کرد . ولی علتشو واضح نمیدونم . قرار نیست که به ریشه بخور ...
شما میتونی به مواد که تو رنگ هست بگی لطفا وارد پوست نشید و حذب نشید یه احتیاط هست
مواد شیمیایی موجب اختلالات رفتاری و عصبی در کودک مشه حالا از هر طریق وارد بدن مادر بشه
شما میتونی به مواد که تو رنگ هست بگی لطفا وارد پوست نشید و حذب نشید یه احتیاط هست مواد شیمیای ...
عزیزجان من گفتم که . سمت ریشه ادم نزنه پایین مو بزنه مشکلی فکر نکنم باشه . اخه مو که سوراخ نداره بره تو بدن ادم اون ریشس که جذب میکنه . البته این نظر منه و بقول شما شرط عقل اینه ادم نزاره .