2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من شوهرم همه چی اسپرمش جز تعداد مشکل داشت من باردار شدم

تقویت خوراکی مؤثره قرص هم اگر دکتر داده مثل پنتوکسی فیلین استفاده کنید

و قزص تقویتی فرتیل اید من هم خیلی خوبه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
والا من شوهرم همه چی اسپرمش جز تعداد مشکل داشت من باردار شدم تقویت خوراکی مؤثره قرص هم اگر دکتر داد ...

الان داره پنتوکسی فیلین میخوره .. شما چند ماه دوره درمان شوهرتون طول کشید ؟

الان شوهر من هم پنتوکسی فیلین میخوره هم زینک و ویتامین ای هم جنسینگ

الان داره پنتوکسی فیلین میخوره .. شما چند ماه دوره درمان شوهرتون طول کشید ؟ الان شوهر من هم پنتوکسی ...

من شوهرم واریکوسل داشت هفت ماه بعد اقدام فهمیدیم عمل کرد و ب لطف خدا هشت ماه بعدش باردار شدم گقتی عمل کرد دکتر فقط ول من داد بهش.خیلی ام از نظر خوراک تقویتش میکردم ولی دیگه خسته شده بود نمیخوردشون یا ب زور

دیگه از دادیم دیدیم تغییر انچنانی نکرده فقط تحرک پایین تر اومده بود و مورفو تازه شده بود یک از صفر رفتیم یه دکتر دیگه پنتوکسی فیلین  ویتامین ای و ال کارنیتین داد که یک ماه خورد ماه قبلش هم برای یک ماه فرتیل اید من خورد 

دیگه من باردار شدم یعنی در واقع تقریبا دو ماهبعد مصرف فرتیل اید من و یک ماه بعد از پنتوکسی و...

‌ولی ازمایشش خیلی بد بود یک ماه قبل بارداری من نمیدونم چی شد فقط میدونم لطف خدا بود

برای تحرک یخ درمانی و ماساژ با روغن زیتون هم خوبه

دیگه باید یکی یکی روش هارو امتحان کنید تا ان شاءالله به یکیش جواب بده حوصله میخواد ولی نتیجه میده ب امیدخدا.

راستی کنسرو اصلا مصرف نکنید

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من شوهرم واریکوسل داشت هفت ماه بعد اقدام فهمیدیم عمل کرد و ب لطف خدا هشت ماه بعدش باردار شدم گقتی عم ...

خیلی تقویتش میکنم الان سه ماهه کا دارم تقویتش میکنم و با خوراکی داره تقویت میشه ولی یه ماهه فهمیدیم کم تحرکی اسپرم داره و داره پنتوکسی و ویتامین ای و زینک میخوره ان شا الله منم جواب بگیرم خیلی دلم میخواد باردار شم

خیلی تقویتش میکنم الان سه ماهه کا دارم تقویتش میکنم و با خوراکی داره تقویت میشه ولی یه ماهه فهمیدیم ...

ان شاءالله جواب میگیری ببین بی خیالی خیلی مهمه مخصوصا برای شوهرت ک استرس نداشته باشه چون مردا مثل ما زن ها احساساتشون رو بروز نمیدن.

اصلا فعلا ب روش های کمک باروری فک نکن.مشکل خاصی ک ندارید یکم کم تحرکیه این همه قرص و دارو و مواد غذایی مفید هست  براش.