2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید برمکف سرم میخاره بنظرتون از کبده؟

نمیدونم راستش

خواهرم وزنش بالا رفت یهو

همیشه هم خسته و بی حال بود

سرگیجه و حالت تهوع زیاد داشت 

معلوم شد کبدش چرب هست

شما هم تا نری دکتر مشخص نمیشه 

نمیدونم راستشخواهرم وزنش بالا رفت یهوهمیشه هم خسته و بی حال بودسرگیجه و حالت تهوع زیاد داشت معلوم شد ...

اها ممنون بابت راهنماییت کاش حداقل وزنم بره بالا چون لاغرم😄

خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕

اره باید برمکف سرم میخاره بنظرتون از کبده؟

ورزش پیاده روی . خام گیاه خواری به مدت ۱ ماه مثلا صبحانه یک سیب رنده شده با یک قاشق مرباخوری عسل . ناهار چند تا دانه اجیل.  شام سالاد کاهو  و کلم  و هویج و... به مدت یکماه . خوردن عرق کاسنی و خاکشیر بجوشون بخور تلخه ولی . نخوردن هیچ فست فود و نوشابه . خوردن آب انار آب زرشک کوهی . مامانم کبد چرب گرید ۲ داشت یکماه رعایت کرد کامل خوب شد با از و سونو متوجه شدیم . و هنوز بعد ۶ سال همچنان مراعات داره شیرینی و بستنی و غذای رستوران و... نمیخوره

ورزش پیاده روی . خام گیاه خواری به مدت ۱ ماه مثلا صبحانه یک سیب رنده شده با یک قاشق مرباخوری عسل . ن ...

مرسی بابت راهنمایی کاملت 😍

خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕