2777
2789

یکیو خیلی دوس داشتم ولی بخاطر شرایطی ک داشتم خیلی اذیت شد از طرف من

و اونم رفت خیلی اصرار و خواهش کردم بمونه ولی نموند 

بعد از چند ماه انبلاکم کرد و استوری هامو توی واتساپ میبینه الان بیست روزه استوری هامو میبینه و هیچ ری اکشنی نشون نمیده بنظرتون چرا؟

حتی یک بارم توی واتساپ داشتم پروفایلشو چک میکردم دستم خورد ویدیو کال گرفتم ولی سریع قطعش کردم اما  خب براش نوتیفیکیشن میره ولی پیامی نداد بهم

بنظرتون چرا؟؟

خسته شدم از فکر کردن بهش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم تو؟! ماجرای خیلی آشناست 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

فکررنکن .هر کسی رفت بزار بره . ارزش نداره

اخه من برای اینک ب خودم ثابت کنم ک من مقصر بودم یا ن رفتم کل چت یک سالمو خوندم و فهمیدم خیلی زیاد مقصر بودم

خیلی زیاد و این اذیتم میکنه از طرفی اون پسر سه سال دنبال من بود و واقعن عاشقانه دوستم داشت