2777
2789

پسرم کلاس چهارمه.دختر یکسال و نیم

چرخشیه شیفت شوهرم.هر هفته که شیفت عوض میشه انگار برنامه زندگیمونم عوض میشه،شبکار میشه ما بی خاب میشیم.کلا بی نظمیم

حالامنهای گردش و تفریح که درست حسابی نداریم.فقط در حال بدو بدو ایم انگار،

چرا شبکار بشن برنامه شما بهم میریزه؟طبق روال عادی پیش برید 

قبلا هر دو شغلمون شیفتی بود همسرم تغییر شغل دادن 

اما من شغلم شیفتی هست 

برنامه ریزی میکنی برای بیرون رفتن،خوابیدن،استراحت

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شبکار بشن برنامه شما بهم میریزه؟طبق روال عادی پیش برید قبلا هر دو شغلمون شیفتی بود همسرم تغییر ش ...

خودشم میگه شما با برنامه برید جلو،ولی هم من هم بچه ها روالمون عوض میشه😥

خودشم میگه شما با برنامه برید جلو،ولی هم من هم بچه ها روالمون عوض میشه😥

یکم برنامه ریزی بیشتری وارد زندگی کنید 

به همه چیز میرسید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

جدی انقدر کار شیفتی سخته؟ من خودم در اینده شغلم شیفتی میشه قطعا و شوهرم خیلی نکرانه از این بابت

اره خیلی سخته،یعنی بعد ۱۱سال زند‌گی،به غلط کردن افتادم

اره خیلی سخته،یعنی بعد ۱۱سال زند‌گی،به غلط کردن افتادم

من الان رفته ۲هفته دیگ میاد 

۳مدل تایم داره اینکه‌میره تا چند هفته ی هفته میاد این وسط،دانشگاه میره و کار دیگ 

کلا مسافرت همچی جندسال کنسله

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....