2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 31 پست
خدا قوت واقعامنم سالی دو بار خونه تکونی میکنم این مابین هم که بازم چند وقت ی بار درحد خونه تکونی تمی ...

کن هر روز جارو گرد گیری دارم هر دوهفته عمقی مثلا روکش بالشت روفرشی پتو بچه ها و غیره شسته میشه ولی خونه تکونی عید یه چیز دیگه س

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم ولی اگه خونه تکونی نکنم عید بهم مزه نمیده😁

سلام.ببخش دیشب نتم‌ قطع شد گلی.

آره منم همینجور.دوسال قبل خونه تکونی نکردم‌ بخاطر پسرم پارسال دیگه ترکوندم .

اینجا همش خاکه.

کلافه شدم هر چی به شوهرمم میگم پنجره ها رو‌ دوجداره کنیم میگه من برا آپارتمان‌پول خرج نمیکنم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

خواهر منم خونه مادشوهر خونه مادرم اخر سرم خونه خودم.عید اونقد خسته میشه از پادرد و کمر درد همش مینالم..امسال خونه خودمو زود شروع کردم که فقط اون اخرا یه دستمالی چیزی بکشم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

سلام.ببخش دیشب نتم‌ قطع شد گلی.آره منم همینجور.دوسال قبل خونه تکونی نکردم‌ بخاطر پسرم پارسال دیگه تر ...

سلام عزیزم خواهش میکنم

من خونم ویلاییه، حیاط بزرگ دارم واقعا برام معضل شده تمیز کردنش

خواهر منم خونه مادشوهر خونه مادرم اخر سرم خونه خودم.عید اونقد خسته میشه از پادرد و کمر درد همش مینال ...

منم دقیقا امروز رفتم انباری رو تکیز کنم وسایل اوردم بیرون اومدم فرش رو جارو کنم برق نیست باید حیرون بشینم تا برق بیاد.

کل خونه من70متره.

خونه مامانم ۲۵۰ متره هلاک میشم تا تموم بشه.

نیروی خدماتی هم چند سال میومد فقط از سر باز میکردن ساعتی بگذره پولشو بگیره بره آخرسر هم خودم و مامانم میبایس دوباره تمیز کنیم 

سلام عزیزم خواهش میکنممن خونم ویلاییه، حیاط بزرگ دارم واقعا برام معضل شده تمیز کردنش

فدات گلم

من که 70متره بخدا داغون میشم جا ندارم تکوندبخورم وقتی هم خونه تکونی میکنم دیگه همه جا بهم میریزه.

الان یه فسقل انباری ریختم بیرون تا پشت در خونه م‌وسیله س.

هفته اخر عید تمیز میکنم چه کاریه

نمیشه خواهر منم میذاشتم دم‌عید ولی هول هولکی نمیشد.

مخصوصا اگه دخترم‌تعطیل کنه باید برم شهرستان کنار شوهرم اینجا واقعاً میمونه.

هرسال اول خونه مامانم شروع میکردم از اوایل اسفند بعد خونه خودم.امسال مثلا زرنگ شدم ولی دست و کمر و گ ...

چرا کارگر نمیگیری؟

اینقدر به خودت سختی نده بعدا باید چندین برابر هزینه دوا دکتر بدی

چرا کارگر نمیگیری؟اینقدر به خودت سختی نده بعدا باید چندین برابر هزینه دوا دکتر بدی

کارگر میرفتم‌ تا ۳سال پیش از دل و جون کار نمیکنن خواهر فقط از سر میگذرونن.

امسال ساعتی 150میگیره یعنی 10ساعت1,500حداقل ۲،۳ساعت مابینشم صبحانه و ناهار و‌میان وعده و اینا عملا روی هم رفته ۵،۶ساعت کار میکنن اونم نه درست.بعدم اون تایم که ما میخواییم نمیان ناز میارن مثلا ساعت۳میگه میام‌تا۹شب.یا ۸صبح تا ۲ظهر.میگن‌هزینه رو‌دوبل کنین تعین ساعت با خودتون.خدارو خوش نمیاد خواهر.

بخدا همین الان هم دست و گردنم از درد فلجه ولی چاره ای نیست.

عزیزم از آچاره نیرو بگیر عالیه

من کرمانم‌ گلم.

اینجا هم نیرو‌دارن؟

خونه خودم که دیگه کم کم تمومش میکنم خونه مامانم دنگ و‌فنگ داره.

من کرمانم‌ گلم.اینجا هم نیرو‌دارن؟خونه خودم که دیگه کم کم تمومش میکنم خونه مامانم دنگ و‌فنگ داره.

خدا قوت گلم به تغذیت هم برس قرص کلسیم و ویتامین دی حتما بخور خیلی انرژیت زیهد میشه

انشاالله سلامت و شهد باشه دلت

خدا قوت گلم به تغذیت هم برس قرص کلسیم و ویتامین دی حتما بخور خیلی انرژیت زیهد میشهانشاالله سلامت و ش ...

سلام.ممنونم عزیزم .چشم حتما گلم.ویتامین دی که میخورم همینجوری.

انباری. اتاق خوابم و داخل کابینت ها آشپزخونه رو تموم کردم هفته پیش دیگه رفتم شهرستان ایشالله از فردا آشپزخونه و عمری باقی باشه دو شنبه ختم خونه تکونی رو اعلام  میکنم.