2777
2789
عنوان

اسید باز کنکورتجربی

216 بازدید | 18 پست

به نظرتون اسید و باز و فصل یک شیمی دوزادهم تجربی و  حلیات شو واسه کنکور چجوری  فول بشم ؟

با کدوم استاد و کدوم فیلمش

اگه میدونید بگید🙏

‌‌‌

هادیان فرد 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته بهتره قبلش محلول هارو فول باشی 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
من خودخوان میخوندم و برای مسائل تست زیاد میزدم ولی مسعود جعفری به نظرم خوبه کلا وقتی استوکیومتری خو ...

استوکیومتریم خوبه . این فصل و ولی نمیتونم تست بزنم . برم ببینم پیدا میکنم

‌‌‌

خودتون دیدید؟ چی بزنم بیاره؟

بله ، نمیدونم عزیزم من پکیج سالیانه شون رو داشتم دقیقا اطلاعی ندارم از کجا میشه دید