2777
2789
عنوان

بی احترامی پدر به مادر 😔😭

62 بازدید | 3 پست

مثلا بابام بر میگرده به مامانم تو جمع میشه اره سهم ۴ نفرو میخوری منم برگشتم گفتم خودت امروز چیا خوردی گفت فلان جا فلان چیز نمیدونم چی منم گفنم خودتم اندازه ۶ نفر ادم خوردی ک ه

چند روز پیش مهمون داشتیم بر گشت به مامانم گفت دهنت و اینجوری میکنی منم برگشتم گفتم زنته ها تو سختیا این کنارت بوده درست نیست اینجوری میگی میگه به تو چه اخه منم گفتم دوست ندارم خانوادم انقدر بی شخصیت باشن بحثمون شد رفت بیرون مامانم برگشته میگه نه بزار بگه بخندیم ادم افسرده میشه 😭😭😭

اینجوری گفت که دعوا نیفته منم گفتم توام یکم مسخرش کن ما بخندیم 

چیکار کنم اخلاقش درست بشه 😭😭😭

من دوس ندارم خانوادم اینجوری بی حرمت باشن 😭😭😭

چیز بدی گفته یا من حساس شدم لطفاا جواب بدید 😭😭

دقیقا سوهر منم اینطوری میکرد،خونه مادرش هنوز سر سفره بودم میگف چقد میخوری پاسو سفره جمع کن،اونقد ضایم کرد منم هی پشت بندش میشمردم بهش تا دیگه ول کرد وقید کل فامیلش رازدم که اون باشه پروبازی درنیاره،میخاست ثابت کنه مردسالاریه ،اما ریدم بهش

عزیزم 

طبق تجربه میگم پدرت که به این سن رسیده از این به بعد امکانان نداره با توحه به سنش رفتارش عوص شه

شما تو بحث و حرفای پدر و مادرت دخالت نکن خودتو مشغول به کارای خودت کن تا کمترین اسیب روانیو ببینی

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.