2777
2789

من یه مدت میدیدم رو فرشمون لکه های گرد قرمزه بعد شوهرم گفت انگار گربه راه رفته حالا من هی تمیز میکردم باز بود آخرش فهمیدم مداد آرایشیمو که تراشیده بودم یه تیکش چسبیده بود کف دمپاییم!خلاصه به خودت استرس نده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا دست ب یخچال نزدم لاکم نمیزنم

من اکثرا لاک قرمز می زنم رو یخچال و لباسشوییم اینجوری می شن احتمال می دم برای لاکم باشه ولی منم همزاد دارم نمی دونم برای چیه تاحالا فکرم می رفت سمت خودم که دست خودم می خوره خط می افته

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من اکثرا لاک قرمز می زنم رو یخچال و لباسشوییم اینجوری می شن احتمال می دم برای لاکم باشه ولی منم همزا ...

منم همزاد دارم لاکم باور کن تا جایی نرم نمیزنم شاید سالی دوسه باز هر صبح مامانم میگه این خط قرمزا چیه 

خدایا بیا و.بغلم کن
مال چیه؟

من تاحالا می گفتم دستم می خوره اینجوری می شه ولی ازاونجایی که من همزاد دارم آلان گفتین منم ذهنم رفت اون سمتی

من یه مدت میدیدم رو فرشمون لکه های گرد قرمزه بعد شوهرم گفت انگار گربه راه رفته حالا من هی تمیز میکرد ...

خوب تو کف فرش بوده من رو وسایل و دیواره 

خدایا بیا و.بغلم کن
من تاحالا می گفتم دستم می خوره اینجوری می شه ولی ازاونجایی که من همزاد دارم آلان گفتین منم ذهنم رفت ...

یعنی کار اون بیشعوراس. ی چیزیم بگم اتاقی ک همش توش درس میخونم قسمت های پایین دیوار همش خط، های  قرمزه. 

خدایا بیا و.بغلم کن
منم همزاد دارم لاکم باور کن تا جایی نرم نمیزنم شاید سالی دوسه باز هر صبح مامانم میگه این خط قرمزا چی ...

من اخیرا بایه خانمی آشنا شدم برام سرکتاب باز کرد کل اتفاقایی که برام می افته خودش گفت تاحالا به این جور چیزا اعتقاد نداشتم ولی اون خانم ریز به ریز اونایی که برام اتفاق می افتاد وگفت الانم دارم یه کارایی می کنم ازخودم دورش کنم نمی دونم باید دقت کنم بعداینم اتفاق می افته یانه

من اخیرا بایه خانمی آشنا شدم برام سرکتاب باز کرد کل اتفاقایی که برام می افته خودش گفت تاحالا به این ...

وای منم ی مدت درگیرش بودم رفتم پیش سید دعا بهم داد الان شبا اذیت نمیشم ولی تنها باشم میان سراغم

خدایا بیا و.بغلم کن
یعنی کار اون بیشعوراس. ی چیزیم بگم اتاقی ک همش توش درس میخونم قسمت های پایین دیوار همش خط، های قرمز ...

نمی دونم منم ذهنم درگیر شد بعداین باید دقت کنم 

منم یک زمانی جن داشتم مدام فرشا یک لک صورتی بدون دلیل میافتاد و هزار تا مورد دیکه کم کم از بین رفت ا ...

اگه جن بوذ ک ب این راحتی نمیرفت

خدایا بیا و.بغلم کن
وای منم ی مدت درگیرش بودم رفتم پیش سید دعا بهم داد الان شبا اذیت نمیشم ولی تنها باشم میان سراغم

من فردای روزی که اقدام کردم به طرز،وحشتناکی که انگار عصبی شدن اومده بودن سراغم ولی نباید دعا می گرفتی اون همزادی که داری خودش بادعا وارد زندگیت شده