2777
2789

چی میشه؟

اگ شوهرش خیانت کنه قبلا چن بار . بعد دختره خودکشی چند بار بخاطرش کنه 

بعد دختره شوهرشو ببخشه 

(بعد چند مدت شوهره به دختره بگه تو مشکل روانی داری ناقص العقلی خودکشی می‌کنی و می‌خوام طلاق بگیرم .)

بعد دختره چون پسره و دوسش داره کلی التماس کنه طلاق نگیرن پسره برگرده بگه ارع چون می‌ترسی کسی نگیرتت التماس می‌کنی 

اینجا مشکل کیه تقصیر کیه؟

شما جای دختره بودید چیکار میکردین 

و اینکه اگ دخترع طلاق گرفت بعدش باید چیکارا کنه چطوری موفق شه که پسره بسوزه 

چون فقط با موفقیت میشه طرف و سوزوند

عاشق امام حسین♥️🫀

ادامه تحصیل 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه والا

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ن اتفاقا ی مسیر جدید ب روش باز میشه از ی اشتباهی ک میتونست 40 سال عمرش و تباه کنه کنده میشه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه ایندش خراب نمیشه

با موندنش خراب میشه هم اینده خودش هم فردا پس فردا اینده بچش

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

این مشکل منه 

مشکل خودم و گفتم 

ب من گفت می‌ترسی کسی نگیرتت 

من الان ک دارم این حرف و میزنم منظورم از ایندست ینی من در آینده نمیتونم ازدواج کنم ؟همه بذشون میاد از کسی ک طلاق بگیره ؟

من میترسم در آینده هم این کثافت بیاد مسخرم کنه اون حرف و بزنه سرم 

عاشق امام حسین♥️🫀