2777
2789

سلام  من یه دکتر فوق تخصص آلرژی میخوام در تهران...میخوام ئاقعا نامبر وان باشه چون واقعا دارم عذاب میکشم 8 ماهه سرفه های شدید و وحشتناک دارم هیچ دکتری تشخیص نداده از چیه دیگه نمیتونم طاقت بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامیر وان ایران کیه؟

دکتر نیما پروانه فوق تخصص آلرژیه مطبشم تو خیابان ولیعصره. من خودم آلرژی شدید داشتم. رفتم پیش دکتر پروانه خیلی خوب شدم خداروشکر. شماره مطبشو میذارم برو پیشش 88192807

عزیزم برو پیش دکتر شهرام سیدی یه ویزیت شو ایشالا که میتونه تشخیص بده بیماریتو و درمانم کنه

من تقریبا یه سال پیش از سه ماه پاییز و کلا سرفه میکردم تا دیگه اخرا به حد خفگی رسیدم تا اینکه رفتم پیش دکتر شهرام سیدی گفت آسم آلرژیک با یه اسپری و چند تا قرصی که دادن از شر اون سرفه ها خلاص شدم

خیلی دکتر با سواد هستن و همچنین بسیار مودب و مهربون من ادرس و شماره مطبشون و برات میذارم حتما یه وقت ازشون بگیر به نظر من

یابان شریعتی،نرسیده به پل صدر،کوچه کسری،پلاک ۱۶۰۷/۱،واحد1

22008100

من عطسه و آبریزش بینی داشتم کل زمستون رو و خیلی اذیت شدم قبل عید رفتم مطب دکتر سیدی که تو خیابون شریعتیه خیلی خوب شدم دکتر خیلی خوش برخورد و با تجربه ای هستن آدرس و شماره مطبشون رو میذارم واسه دوستایی که مثل من میخوان مشکلشون حل بشه

خیابان شریعتی،نرسیده به پل صدر،کوچه کسری،پلاک ۱۶۰۷/۱،واحد1

22008100

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا