2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی که والدینش جدا شدن

51 بازدید | 9 پست

کسی هست با همچین موردی ازدواج کرده باشه یا دیده باشه؟ من خودم اطرافم دیدم که پسره خیلی مشکل داره بخاطر جدایی والدینش و تاثیر بدی تو زندگی مشترکش گذاشته الان خودم موردی برام اومده که از لحاظ اعتقادی و فکری و شخصیتی همونیه که می‌خوام سنمم کم نیس ۳۱ سالمه ولی والدینش جدا شدن 

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاقو ملاک قرار نده ولی 

چه دختر چه پسر فرقی ندارن....

از هر خانواده ای بیان ، آیینه ای تمام قد از رفتار پدر و مادرشون رو بروز میدن از خودشون...

خونه جوش آروم بود ، آروم میشن

شکاک بودن پدر مادرش نسبت بهم ، شکاک میشن 

صرفا طلاق ملاک نیست که

خیلیاهم هستن زیر یه سقف زندگی میکنن اما انواع مشکلاتو دارن و بچه تحت تاثیر قرار میگیره 

هیچ ربطی نداره دورم کیس های بچه طلاق زیاد دیدم ک دارن خیلی عادی با همسرشون زندگی میکنن مثل بقیهاگه خ ...

من گفتم خواستگارم مشکل داره؟؟ یه سوال پرسیدم گفتم تجربیاتتون رو بگید نه توهین کردم نه عیبی روی کسی گذاشتم پس جواب غیرمنطقی ندید شوهر خواهر خودم همچین موردیه با کلی مشکل که ناشی از آسیب جدایی والدینش هست پس احتمال داره که این مسأله روی روح و روان شخص تاثیر بزاره و چیزه دور از ذهنی نیست که گارد میگیرید...

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩