2777
2789

سلام عزیزان من ی خاله دارم خیلی تیکه میندازه هر جا میبینیش حتی باهاش صحبت هم نکنی باز دوست داره ی تیکه بهش بندازه یعنی همه از دستش کلافه شدن از بزرگ بگیر به کوچیک سنیم نداره که بگیم پیره ۴۵ سالشه بخوای جوابشم بدی مثل خودش ناراحت میشه دخترخالم(دختره این خالم نیست دختره یکی دیگه از خاله هام) ازم بزرگتره ۴ ساله ازدواج کرده جوابشو میده یعنی هر چی خالم بهش تیکه میندازه اینم جوابشو میده که بنظرم خییییلی خوب کاری میکنه

منم لال نیستم میتونم جوابشو بدم ولی خب نمیخوام احترامشو بزارم وگرنه بخوام جوابشو بدم میشورم میزارمش کنار ی چند دفعه هی ی چیزی گفت جوابشو ندادم گفتم ولش کن ولی از این به بعد دیگه نمیخوام ساکت بشین هررررر چی بگه جوابشو میدم چه به خودم چه به خانوادم چیزی بگه چندشب پیش خونه پدربزرگم بودیم بعد نمیدونم چیشد یهو برگشت سمت من گفت آره فلانی(منو میگفت)چشاش شوره مثل خانواده باباشه درصورتیکه من اصلااااا اصلاااااا چشام شور نیست به هیچوجه اونوقت من اینجوری بودم که 😶😶😑😑 منو میگی گرفتم به شوخی نمیخواستم اعصاب خوردی برای کسی درست کنم گفتم داره شوخی میکنه ولی شوخی نمی‌کرد کثااااافت حالا به نظر شما دفعه بعد ایجوری گفت چی بگم؟؟؟؟🧐

و تابستون بود خونمون بود روفرشمون بود نمیشد چیزی بهش بگی فقط به مامانمو بابام نگاه کردم و اونام با اشاره گفتن چیزی نگو بعد گفتش که آره فلانی خواستگار اومده براش اونوقت تو موندی حالا من فقط ۱۷ سالمه😐😐 یکی نیست به خودش بگه حالا تو که ۲۰ سالگی شوهر کردی کجای دنیا رو گرفتی کثافت بعد دخترش ۱۰ سالشه عید خونه داییم بودیم نشسته بود پیش داییم بقیه ام نشسته بودیم دورهم داشتیم حرف میزدیم بعد میگفتش که آره دایی من شووووهر میخوام اونوقت من با این سن تاحال ی همچین حرفی نزدم اونوقت این با پررویی میگفت من شوووار میخوام و اونوقت خالم و شوهرش میخندیدن🤨🤨

بعد حالا دفعه بعد بهم گفت تو شوهر نکردی و موندی و اینا چی بگم 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکه اینجاهر بی احترامی بود بهش کردی ...جلو روشم بگو دیگ

مگه چی گفتم گلم؟ تا قبل از این میخواستم احترامشو نگه دارم ولی از الان دیگه نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

بگو خاله اينارو ميگي راه باي دختر. ١٠ سالت باز بشه ك دلش شوهر ميخواد😅خونه مامان بابام جام خوبه فعلا ...

واقعا خودم تو فکرش بودم ی همچین چیزی بهش بگم ولی دیگه ی چند وقته اینطوری نگفته منتظرم بگه تا جوابشو بزارم رو دلش تا دیگه نخواد چیزی بهم بگه میدونی تا الان نمیخواستم بی احترامی کنم بهش و جوابشو بدم ولی از این به بعد دارم براش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا خودم تو فکرش بودم ی همچین چیزی بهش بگم ولی دیگه ی چند وقته اینطوری نگفته منتظرم بگه تا جوابشو ...

شما قرار نيست بي احترامي كني

شما حرفي ك بهت ميزنه عين خودش با ادب و لبخند جواب ميدي.

هرچيزي ميگه، همون رو برميگردًني بع خودش

در واقع توپ رو ميتدازي زمين خودش.

مثلا گفت اين فاميل بابات چشمت شوره

نبايد بگي بخدا من نيستم

بايد بگي ادم به فاميل باباي چشم شورش بره

ولي به فاميل مادري زبون تلخ نره..

اگر ناراحت شد ميگي خاله عين خودت گفتم

ناراحتي نداره

💕

وااااای مرسی عزیزم از راهنماییت گلم متشکر حتما بهش میگم ببینم حداقل دست از سر من یکی برمی‌داره 😑

تنها من نیستما نمیدونم تا چه حد درکم میکنین کل خانواده ازش ناراحتن از پدربزرگ مادربزگ بگیر تا کوچکترین فرده خانوداه😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه چی گفتم گلم؟ تا قبل از این میخواستم احترامشو نگه دارم ولی از الان دیگه نه

عزیزم ناراحت نشو منظورم اینه کثافت اینا گفتی...اره جوابشو بده فکرمیکنه تو بلد نیستی که جوابشو بدی یا ازش میترسی 

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

بله ممنون آخه خییییلی از دستش عصبانی و ناراحت میشم وقتی یادش میفتم 😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اگه خیلی بی احترامی کرد بدظرم دیگه سکوت نکن شده با احترام ولی جوابش رو بده منم داداشم اینطوریه ...

آره دیگه جوابشو میدم دیگه کاری ندارم آخرش اینه که میخوایم قطع رابطه کنیم که بهتره مامانم، مامانم که خیلیم راحتتره اینا باما رفت و آمد نکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40