2777
2789
عنوان

اول صبحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 169 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همسرم بیدار شدم صبحانه خوردیم  رفت سرکار  منم دیگه نخوابیدم

این شوهران که خوابه شیرین اوله صبح رو از زناشون دریغ کردن😁

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
منم بیدار شدم نماز بخونم،شوهرم رفت سرکار،فکر اینکه بچه دوم بیارم یا نه مثل خوره افتاده به جونم

اگه فکر میکنی اوضاع مالیت خوبه شرایطش رو داری با بچه اولت به مشکل نمیخوری شوهرت راضیه خودت اذیت نمیشی خب بیار چه اشکال داره؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
این شوهران که خوابه شیرین اوله صبح رو از زناشون دریغ کردن😁

اخه اگر مجبورم نکنه صبحانه نمیخورم   

اونم برای اینکه خیالش راحت باشه بنده خدا صبحانه آماده میکنه میگه بیا بخور 

معمولا بعدش میخوابم 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

شوهرم رفت سر کار ،،پسرم هم امتحان داره باید بیدارش کنم ساعت هشت 

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
منم مثل شما با صدای گوشی شوهرم بیدار شدم و نماز خوندم حالاخوابم نمیبره

من صبح که برای نماز خوندن بیدار شدم دیگه نمیخوابم قرآنمو که خوندم میرم به مامانم تو کارای خونه کمک میکنم

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
منم باصدای زنگ گوشی بیدار شدم ازیکساعت پیش که همسری میخواست بره سرکار  تا تی وی روشن شد لگدای ...

افرین به نینی

خوب بلده چطوری مامانشو اذیت کنه از الان

برو جلو تی وی لااقل نینی حوصلش سر نره

من که هر صبح ساعت 5بیدارم باید دخترم آماده کنم ببرم مدرسه دیگه عادت کردم

بچه۷ میره

چرا از ۵ بیدار میشی

اذیت نمیشی؟