2777
2789

امروز دمه اذان بود خواب روح و اینجور چیزا میدیدم فقط اخرین روحی که دیدم یادم موند یه دختر بچه ۶ساله بود که چادرسفید سرش بود با دندونای عجیب بزارید کامل توضیح بدم براتون

شیشه نوزادمو گذاشته بود تو بالکن تا نکزادم بره برش داره بعد من زودتر از دخترم رفتم تو بالکن برش داشتم روح یه دختر رو دیدم ارسیدم اونم عصبانی شد که چرا نزاشتم بچه ام بره تو بالکن اومد جلوی در بالکن تو سالن وایساد فقط من میتونستم ببینمش و عمه ام .شوهرم نمیدیدش به دختره گفتم یه کار کن شوهرمم ببینه تو  رو یه نگاه عجیب به شوهرم کرد اونم یهو تونست ببینتش شوهرم بهش گف اسمت چیه گف هانیه ام از رودبار بعد یه نگاه بد به من کرد که چرا نذاشتم دخترم بره تو بالکن و اومد به من حمله کنه که شوهرم جلوشو گرفت و از خواب پریدم قبل این بچه هم تو همین خواب روح های زیادی بود ولی فقط این یادم موند 

خیلی ترسیدم روح ها وقتی کاری که میخواستن ازم را اگه انجام نمیدادم وحشتناک میشدن الان نگرانم نکنه اون دختر بچه چیزی میخواست یا کاری داشت 

ببخشید طولانی شد کسی تجربه داره من الان باید چیکار کنم

این۵امین کاربریمه 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه صدقه رد کن حتما حتما‌...خداروشکر الحمدلله که نزاشتی یا دخترت توی بالکن نبوده.بعدم اون روح نبوده ن ...

وااای نگو قلبم میاد تو دهنم قبلا هم ازین خوابا میدیدم معمولا یه مرد قد بلند ازم کمک میخواست ولی ترسی نداشتم چون بچه نداشتم الان نگران دخترمم صب تا حالا چشم ازش برنداشتم

این۵امین کاربریمه 😉
حقیقتش رو دارم میگم بهت خودم تجربه دارم از اموات روح که میگم

راهکارت چیه عزیزم من معمولا تو خونه صدا و چیزای عجیب میبینم خونه پدرم اتاقی به من داده بودن رو هیچ کس نمیتونست توش بخوابه منم هیچ جایی جز اتاقم خوابم نمیبرد طولانیه داستانش ولی هنوزم که۳ساله اومدم خونه خودم هیچکس نمیخوابه تو اتاق من  خواب های عجیب که نگو مثلا تو خواب میدیم اجنه لیوان اب رو میزارن رو میز بیدار میشد یه لیوان خیس و تازه روی میز بود یا شبیه بابام میشدن تو اتاقم میومدن ولی الان۲سالی بود دیگه خبری نبود تا دیشب

این۵امین کاربریمه 😉
از خونمون دیگه میترسم

صدقه بنداز حتما .یه تخم مرغ وردار دور سرخودتو شوهرتو و بچه ت بچرخونه با یکم برنج و سیب زمینی و پیاز بذار شب بالا سرش صبح ببر بذار رو صندوق صدقات بالا سر بچه ت همیشه ی قران و سنجاق باشه....انشا ٕ الله خیره ب خدا توکل کن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون