وای دارم دق می کنم کارم شده شب و روز گریه از استرس وزن کم کردم، معدم بهم ریخته رفتم دکتر فعلا دارو داده اگه خوب نشه باید عمل کنم از طرفی عملشم هرکی انجام داده میگه برمیگرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم قدیمی شده موقعی که گرفتم نمیدونستم باید دارو مصرف کنم شوهر اولم بزور میخاست رابطه مقعدی داشته باشه با اینکه نزاشتم ولی این مشکلو گرفتم الان دیگه باید عمل کنم چون دارو جواب نداد،
همسرم داشت بار اول رفت عمل کرد بعد ۱۰سال که یه دمی کته ب نج زیاد خورد روده سفت شد ودوباره باحجم زیاد شقاق زد بیرون.یه داروگیاهی ۳۵۰۰از اینستا سفارش دادیم شربت بود وآماده وروغن فایده نداشت اینقدر غذاابکی وشل بهش دادم که زخم بسته شد از اون روز شیلنگ رو با فشار میگیره از پایین مقعدش که پرآب شد بعد با وازلین چرب میکنه بعد دفع داره میگه راحتم اینجور وباهاش سرمیزنم.این مشکل ژنتیکیه
چند وقتیه اینجوری شدی که باید عمل کنی؟؟ ببخشید حجم مدفوعتون چجوریه باریک یا نه؟ مال من با یک شده وح ...
۴ سال، من هیچ مشکل دفع ندارم با اینکه الان ماه آخر بارداری ام که همه میگن یبوست شدید میگیرن مال من خارج از مقعده یه زخم که جفت مقعده تا حالا با دفع اذیت نشدم خود زخم بعضی وقتا سوزش داره و مایع زرد ازش خارج میشه انواع پماد استفاده کردم ولی ریشه کن نشد بچه م که به دنیا بیاد میرم عمل میکنم