2777
2789
عنوان

کیا شقاق مقعد داشتن خوب شدن

550 بازدید | 21 پست

وای دارم دق می کنم کارم شده شب و روز گریه از استرس وزن کم کردم، معدم بهم ریخته رفتم دکتر فعلا دارو داده اگه خوب نشه باید عمل کنم از طرفی عملشم هرکی انجام داده میگه برمیگرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم قدیمی شده موقعی که گرفتم نمیدونستم باید دارو مصرف کنم شوهر اولم بزور میخاست رابطه مقعدی داشته باشه با اینکه نزاشتم ولی این مشکلو گرفتم الان دیگه باید عمل کنم چون دارو جواب نداد،

همسرم داشت بار اول رفت عمل کرد بعد ۱۰سال که یه دمی کته ب نج زیاد خورد روده سفت شد ودوباره باحجم زیاد شقاق زد بیرون.یه داروگیاهی ۳۵۰۰از اینستا سفارش دادیم شربت بود وآماده وروغن فایده نداشت اینقدر غذاابکی وشل بهش دادم که زخم بسته شد از اون روز شیلنگ رو با فشار میگیره از پایین مقعدش که پرآب شد بعد با وازلین چرب میکنه بعد دفع داره میگه راحتم اینجور وباهاش سرمیزنم.این مشکل ژنتیکیه

من دارم قدیمی شده موقعی که گرفتم نمیدونستم باید دارو مصرف کنم شوهر اولم بزور میخاست رابطه مقعدی داشت ...

چند وقتیه اینجوری شدی که باید عمل کنی؟؟ 

ببخشید حجم مدفوعتون چجوریه باریک یا نه؟  مال من با یک شده وحشت گرفتم درد جدید اضافه نشده باشه

همسرم داشت بار اول رفت عمل کرد بعد ۱۰سال که یه دمی کته ب نج زیاد خورد روده سفت شد ودوباره باحجم زیاد ...

پس عمل فایده نداره با لیزر عمل کرد یا جراحی؟؟ همون شقاق بود؟؟ خیلی سخت بود عملش؟؟ من میترسم 😭😭

چند وقتیه اینجوری شدی که باید عمل کنی؟؟ ببخشید حجم مدفوعتون چجوریه باریک یا نه؟ مال من با یک شده وح ...

۴ سال، من هیچ مشکل دفع ندارم با اینکه الان ماه آخر بارداری ام که همه میگن یبوست شدید میگیرن مال من خارج از مقعده یه زخم که جفت مقعده تا حالا با دفع اذیت نشدم خود زخم بعضی وقتا سوزش داره و مایع زرد ازش خارج میشه انواع پماد استفاده کردم ولی ریشه کن نشد بچه م که به دنیا بیاد میرم عمل میکنم

۴ سال، من هیچ مشکل دفع ندارم با اینکه الان ماه آخر بارداری ام که همه میگن یبوست شدید میگیرن مال من خ ...

عزیزم منم میخام باردار بشم دعاکن باردار بشم بعدش عمل کنم آخه سنم داره میره بالا نمیتونم صبر کنم شرایطش نیست خیلی دلم بچه میخاد توروخدا برام دعا کن سر زایمانت درد داشتی یادم کن 3 تا سقط داشتم این دفعه توکل بخدا دوباره باردار بشم بمونه برام، ماه چندته؟ 

۴ سال، من هیچ مشکل دفع ندارم با اینکه الان ماه آخر بارداری ام که همه میگن یبوست شدید میگیرن مال من خ ...

اینکه میگی مایع زرد رنگ خارج میشه احتمالا فیستول شده دکتر نرفتی؟ معاينات کنه؟ 

عزیزم منم میخام باردار بشم دعاکن باردار بشم بعدش عمل کنم آخه سنم داره میره بالا نمیتونم صبر کنم شرای ...

ایشالا که بزودی باردار میشی دکترای طب سنتی میگن اگه بلغم بدن زیاد باشه باعث سقط میشه برو زیر نظر یه دکتر طب سنتی و بلغم زدایی کن

اینکه میگی مایع زرد رنگ خارج میشه احتمالا فیستول شده دکتر نرفتی؟ معاينات کنه؟

آره دکتر رفتم و پماد داد تا قطع کنم برمیگرده، باید همون اول پماد استفاده میکردم سنم کم بود درگیر دادگاه شده بودم اصلا پیگیر نشدم