این اتفاق پریشب افتاد و من مرتب هرشب ال دی رو میخورم،امروز رفتم از ترس اورژانسی هم خریدم ولی شوهرم میگه الکی نخور من حواسم بود. من گفتم بله بچه سوم رو هم همینو گفته بودی..
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوماه پیش خوردم، یه دوماهیه با کاندوم بودیم، هی غر میزد دیگه گفتم این ماه هم قرص رو شروع کنم دوباره.از روز پنجم پریود شروع کردم به خوردن هرشب ساعت معین. سومین شب بود این اتفاق.
دوماه پیش خوردم، یه دوماهیه با کاندوم بودیم، هی غر میزد دیگه گفتم این ماه هم قرص رو شروع کنم دوباره. ...
پس این ماه اولین ماه محسوب میشه و ۱۰ روز اول که قرص می خوری امکان بارداری هست و باید روش جلوگیری دیگه ای هم همزمان با قرص استفاده کنی
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پس این ماه اولین ماه محسوب میشه و ۱۰ روز اول که قرص می خوری امکان بارداری هست و باید روش جلوگیری دیگ ...
خب حالا که استفاده نکردم، به نظرتون اورژانسی رم بخورم؟ خریدم ولی شوهرم نمیذاشت بخورم.میگه تو عروقت قرص ال دی رو شروع کردی خوردی باردار نشدی پس چرا الکی میترسی.. یه نزدیکی پریشب بود، یکی امشب و من امشب پنجمین شبی هست که ال دی میخورم، اورژانسی رم خریدم ولی بخاطر دوز بالاش هنچز نخوردم ترسیدم هورمونا رو بهم بزنه ولی از طرفی هم استرس بارداری دارم. شوهرمم با کاندوم قبول نمیکنه و زود زود رابطه داریم اگه الان اورژانسی رم بخورم ال دی رم هر شب باید ادامه بدم خوردنشو؟
اورژانسی رو باید بخوری ولی درباره ادامه دادن ال دی مطمئن نیستم