2777
2789
عنوان

خواب دیدم جنگ شده😑

185 بازدید | 16 پست

خواب دیدم ما تو یه اردوگاه هستیم بعد یه تانک هایی هم داشتن از دیوار رد میشدن همینقدر 😑

بعد چند. شب پیش هم خواب میدیدم که منو دو نفر که نمی‌شناختم داشتیم به طرف یه کسایی تیر اندازی میکردیم که اونا رو هم نمیشناختم انگار دو تا گروه بودیم بعد یه نفر از گروه اونا زنده مونده بود که اسلحه داشت گفت شلیک نکنید کاری بهتون ندارم من می‌خواستم شلیک کنم که فشنگ نداشتم اونم نداشت وقتی فهمید  اسلحه رو پرتاب کرد سمتم که بهم نخورد😶

الان که فکر میکنم میبینم خوابام همش از رو استرسه تا حالا همچین خواب هایی ندیده بودم.خواستم بیام براتون تعریف کنم

حالا شما بگین به نظرتون تعبیر هم داره

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

چه جالب منم دیشب خواب میدیدم جنگ شده 🥲

آب و برق هم قطع شده بود خیلی تو وضعیت بدی بودیم

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه واقعا جنگ بشه

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

شام سبک بخور

اتفاقا من دیشب شام سبکی هم خوردم

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

چه جالب منم دیشب خواب میدیدم جنگ شده 🥲آب و برق هم قطع شده بود خیلی تو وضعیت بدی بودیم

من که فکر میکنم همش از استرسه ،فکرت درگیره؟استرس داری؟برای اوضاع جامعه ناراحتی؟

یاداون جکه افتادم که میگفت برادرم داشت کابوس میدید خواستم بیدارش کنم بابام گفت ولش کن اینهمه پول میده فیلم ترسناک میخره الان داره فول اچ د ی میبینه چیکارش داری

شماهم واقعیت مجازی دیدی 😅

منم دیشب خواب دیدم جنگ شده

عه چه جالب

اسلحت چه نوع اسلحه ای بود😂

😂😂نمیدونم ،یادم نیست،اسماشونم بلد نیستم 

منم یه بار خواب دیدم بمبارونه 🤣🤣خیلی اسمون قشنگ شده بود

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

من که فکر میکنم همش از استرسه ،فکرت درگیره؟استرس داری؟برای اوضاع جامعه ناراحتی؟

نه ، خبلی وقته که دیگه ول کردم و هیچی برام مهم نیس  ...

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

یاداون جکه افتادم که میگفت برادرم داشت کابوس میدید خواستم بیدارش کنم بابام گفت ولش کن اینهمه پول مید ...

من دارم برا کنکورم میخونم،از فضای مجازی فاصله گرفتم که فضای جامعه بهم استرس نده الان خوابام که بدتر شده ،همش استرس من دیگه خواب ندارم😂