2777
2789
عنوان

عرفان حلقه

245 بازدید | 18 پست

دوستان من  و نامزدم ازهمه جداشدیم هر سری برمیگرده. و هی ازاین عرفان حلقه میگه میگه پدر مادرت منو نفرین کردن من مریض شدم تو منو نفرین کردی گوشامو که موی زاید دربیاد و هزار تا چیز دیگه میگه اگه این عرفان حلقه نبود من با نفرین های پدرمادرت مرده بودم. آخه الان این همه آدم این همه شاید هرکس هرکسی. و الکی یه نفرین کنه. مگه میشه آدم متوجه نفرین کسی بشه و خیلی مطمعن بگه این مریضی و گرفتم اون مریضی و اگه اینجور باشه بعضی از آدم ها الان باید بااین نفرین ها مرده باشند.  دوستان عرفان حلقه. واقعا خوبه من که خودم چند بار ارتباط گرفتم واقعا. اصلا دلشوره و اضطراب می‌گرفتم بی خوابی داشتم و واقعا در حد مرگ میشم

فک نکنم خوب باشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه طاهری رو نگرفتن؟

نه رفته کانادا الان به خدا که دیوانه شده نامزدم چهار ساله مستر این راه هست از قبل نامزدیمون بوده. اصلا یه لحظه خوبه. یهو قاطی می‌کنه و فحش میده و دادو بیداد الکی گیر میده  به خدا دیگه این سری جدا شدم گفتم نمیتونم خودمو بدبخت کنم من چیزی و از دست ندادم

نه رفته کانادا الان به خدا که دیوانه شده نامزدم چهار ساله مستر این راه هست از قبل نامزدیمون بوده. اص ...

سریال سارق روح رو ببینید راجع به حرفای شماست

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

چطوری منو کنترل کنه ؟؟دوستم نی نامزدمه

ببین عزیزم اینجورآدما خطرناکن موجودات غیرارگانیک رومیتونن واردبدن دیگران کنن .ازطریق صداشون میتونن حالت مسخ شدگی یاتسخیرشدگی برات ایجادکنن میتونن وارد ذهنتون بشن وذهنتون روبخونن حتی میتونن موجودات غیرارگانیک رو واردخونتون کنن وازطریق این موجودات بفهمن توزندگیتون چه خبره .

ببین عزیزم اینجورآدما خطرناکن موجودات غیرارگانیک رومیتونن واردبدن دیگران کنن .ازطریق صداشون میتونن ح ...

آها الهی که بمیره  بلند نشه میبینم پس چرا این چند وقت هی به من ارتباط داد وقتی داشت می‌رفت داشتم دیوانه میشدم  هر سری هم برمیگرده حالت تسهیل میشم زبونم لال میشه نه نمیتونم بگم