2777
2789

من دهه هشتادیم و کلاس چهارم ابتدایی گرفتن برام. همونم دیر بود چون همه داشتن و اگر تو نداشته باشی حس بد میکسر و بقیه مسخرت میکنن

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهه هشتادیم و کلاس چهارم ابتدایی گرفتن برام. همونم دیر بود چون همه داشتن و اگر تو نداشته باشی حس ...

همین جوری درس نمی‌خونه چی کارکنم میترسم بره دنبال رلو..

همین جوری درس نمی‌خونه چی کارکنم میترسم بره دنبال رلو..

۱۷ سالشه ندارم هنوز ؟؟؟؟

نکنید این کارو یهو لج میکنه باهاتون

بخرید براش ولی مثلاً بگید شرط داره تا قبل اینکه کنکور ندادی باید رمزشو بدونم 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
۱۷ سالشه ندارم هنوز ؟؟؟؟نکنید این کارو یهو لج میکنه باهاتونبخرید براش ولی مثلاً بگید شرط داره تا قبل ...

گوشی خودش ندارن ولی ازگوشی من استفاده می‌کنه البته ساعتهای مشخص بازی می‌کنه و

با محدود کردن و چک کردن مداوم فقط بین خودت و نوجوانت درگیری ایجاد میشه مثل اینکه بچه نو پا رو از ترس اینکه نیفته زمین ههمش بغل بگیری  

باید همیشه راه درست رو نشون بدی و خوب و بد رو به طریق رفاقتی یادش بدی مثلا ی نوجوان کاملا قبول داشته باشه که هر چیزی ارزش امتحان کردن نداره مثل مواد مخدر چون قطعا گرفتار میشه و متعاقبا هر سایتی ارزش دیدن نداره هر دوستی دوست نیست و بهش این اطمینان رو بدی که زمان براش خیلی مهم باشه و بازیها و سرگرمی های نتی جلوی پیشرفت و درسش و نگیره اگر بچه ات این مسائل رو باور داشته باشه و قبول کنه هیچ چیز نگران کننده ای تهدیدش نمیکنه در غیر این صورت سوپری محل هم تنها نره