2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم تعارف میکنم ولی ترجیح میدم صدردصد اون حساب کنه چون خب پیشنهاد قرار از طرف پسره پس کسی ک دعوت میکنه باید خودشم هزینه رو بده

ولی دفعات بعد اگر ادامه دار شد خودمم میتونم حساب کنم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

والا من اولین بار که رفتم گفت هر چی میخوای سفارش بده منم گفتم هر چی خودت میخوای واسه منم همون

تازه کیک و قهوه اوردن  کیک رو نصفه خوردم 

موقع حساب کردن یه تعارف زدم که بزار من حساب کنم ولی نزاشت 

و این بود تجربه ی من 

تو هم همین کارو بکن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

دیت اول هیچی نگو ببین چیکار میکنه خودش فقط اگه دیدی که بی میله که خودش حساب کنه تعارف بزن یا حتی حسا ...

تعارف نزدم ولی فکر کنم خیلی بهش فشار اومده بود

اولشم که اومده بود منو رو باز کرد به شوخی گفت شما چایی سفارش میدی دیگه... 

کلا دمنوش گرفتیم و یه اسلایس کیک که دوتایی خوردیم

بعدشم که رفت پیامی نداد منم ندادم

احساس میکنم خسیس بود

درسته!؟ 

والا من اولین بار که رفتم گفت هر چی میخوای سفارش بده منم گفتم هر چی خودت میخوای واسه منم همونتازه کی ...

تعارف نزدم ولی فکر کنم خیلی بهش فشار اومده بود

اولشم که اومده بود منو رو باز کرد به شوخی گفت شما چایی سفارش میدی دیگه... 

کلا دمنوش گرفتیم و یه اسلایس کیک که دوتایی خوردیم

بعدشم که رفت پیامی نداد منم ندادم

احساس میکنم خسیس بود

درسته!؟ 

تعارف نزدم ولی فکر کنم خیلی بهش فشار اومده بوداولشم که اومده بود منو رو باز کرد به شوخی گفت شما چایی ...

ولش کن اگه پیام نداد بیخیالش شو

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!