2777
2789
ینی قضیه خواستگاری هم بهت نگفته بودن؟؟؟یا فقط توافق و عقد رو؟

نه اصلا هیچی کلا برا خواهرم خواستگار زیاد میاد دیگه نگفتنش عادی شده شاید هر ماه ۵ یا ۶ تا خواستگارو راحت داره. تازه مامانم گفتم اسم دوماد چیه گفت نمیدونم😐

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
اگه تو بااونا اینکارو میکردی ناراحت میشدن چون برای خودشون ارزش قائلن توام برای خودت ارزش قائل باش گل ...

تا فهمیدم اهنگ گزاشتم رقصیدم از ذوق یهو فهمیدم چقد بهم بی احترامی شده😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه متوجه رفتار زشت و توهین امیز ادما نمیشی ؟

والا اینقدر اینطوری خانوادم کردن اصلا عادی شده انگار. با بقیه افراد مشکلی ندارم اصلا ولی خانوادم همیشه مرموز بودن 

والا اینقدر اینطوری خانوادم کردن اصلا عادی شده انگار. با بقیه افراد مشکلی ندارم اصلا ولی خانوادم همی ...

برای خودت ارزش قائل باش مردم برای خودشون ارزش قائلن 

نزار کسی به شخصیتت توهین کنه 

همون رفتار ادم بیشعورو با خودش بکن ببین چجوری بهش برمیخوره و برای خودش ارزش قائله 

رفتار ادم بیشعورو برای خودش تکرار کن ببین چطور از حقش دفاع میکنه 

برای خودت ارزش قائل باش مردم برای خودشون ارزش قائلن نزار کسی به شخصیتت توهین کنه همون رفتار ادم بیشع ...

بله دقیقا میفهمم چی میگی

برای خودت ارزش قائل باش مردم برای خودشون ارزش قائلن نزار کسی به شخصیتت توهین کنه همون رفتار ادم بیشع ...

یادمه پدرم خدابیامرز زنده بود تا خواهرم که اون زمان یه شهر خیییلی دور بود نیومد بابا خواستگاریو برگزار نکرد. انگار ما خواستگاریو با اومدن خواهرم هماهنگ کردیم ولی متاسفانه پدرم نیستو خدابیامرزش

یادمه پدرم خدابیامرز زنده بود تا خواهرم که اون زمان یه شهر خیییلی دور بود نیومد بابا خواستگاریو برگز ...

تو الان خودت برای خودت اررش قائل باش تا دیگران هم برات ارزش قائل بشن 

استاتردنیاسخت نگیرمیشناسم خانواده ای فامیل خواهربرادرارودعوت کردن عقد وقتی همه جمع شدن فهمیدن عروس ...

عه ؟ خیلی عجیبه ولی خوب حالا میگی جونن نه مامانم که انتظاری ازش میره

عه ؟ خیلی عجیبه ولی خوب حالا میگی جونن نه مامانم که انتظاری ازش میره

حق داری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖