2777
2789
عنوان

برای پانزده نفر سوره والعصر میخونم🌸🤲🏻💚📿

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 62 پست
عه پردیس اشتباهی تو اکانت قبلیت پیام گذاشتم یادم رفته بود تعلیقی 🤐

بذار چک کنم الان

بیام اینجا جواب بدم

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲

رفتم خوندم

کار خیلیییی خوبی کردی خوراکی خریدی

البته کار اون خانمه هم جالب نبود تو شلوغیا خوب پیش میاد ادم به یکی بخوره……

زیارتت هم قبول

بخاطر نیمه شعبانه که شلوغه

من روزهای سختی میگذرونم😔 اونقدر سخت که هر لحظه از نگرانی و ترس تپش قلب دارم یا پاهام میلرزه ، شبا نمیتونم بخوابم ،،،،،اگه میتونی و راضی هستی دعام کن 🙏🏻😭 شاید نجات پیدا کردم از گرفتاری. اگه دعام کردی بگو برات صلوات بفرستم❤️
رفتم خوندمکار خیلیییی خوبی کردی خوراکی خریدیالبته کار اون خانمه هم جالب نبود تو شلوغیا خوب پیش میاد ...

بچه کوچیک رو بغل نکرده بود من فاطمه رو موقع سوار و پیاده شدن از اتوبوس بغل میکنم چون میترسه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بچه کوچیک رو بغل نکرده بود من فاطمه رو موقع سوار و پیاده شدن از اتوبوس بغل میکنم چون میترسه

اصلا نترسه هم

تو شلوغی بچه میمونه زیر دست و پا

دقیقا،اونم بچش کوچیک بود

حالا بیخیالش

از کارت خوشم اومد

شبیه خودمی

منم سعی میکنم جبران کنم همیشه🥲

به اسم حسنا برای عاقبت بخیری و ازدواج با یه آدم خوب 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

خب گناه داشت طفلک ولی خیلی خوشحال شدن هم مامانش هم بچش

خدا آدم‌هایی مث تو رو حفظ کنن

خودت خوبی عزیزم؟ حالت بهتره میرم حرم برات دعا میکنم اميدوارم انرژیش بهت برسه

منم هعی شکر خدا

سرگرم پایان نامه ام

استادم اذیت میکنه

دیروز مامانم نذر نمک داشت ۷ تا

رفتم یه سوپر مارکت پول هفت تا نمک رو دادم به فروشنده گفت به هر کی که میشناسی نیازمنده، بده

بعد به دلم افتاد هفت تا هم خودم بخرم

جمعا شد ۱۴ تا 

میدونی پولش زیاد نشدها دونه ای ۶ هزارتومن بود ولی کلی خوشحال شدم