2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ رو از یه جای دیگه تهیه کن.

اگه درسته میگیری کوچیک باشه بهتره. یا کلا فقط فیله بگیر سینه کمی بو میده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من متوجه شدم که نباید هویج بریزی تو توش وقتی هویج میزنی طعم سسش شیرین و بد میشه ولی بدون هویج خیلی خوشمزه میشه

یکم فلفل دلمه هم طعمشو خوب میکنه 

و یه قاشق آبلیمو ده دقیقه آخر 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

من میام فیله مرغ رو به اندازه ی حبه قند برش میزنم میذارم تو آبلیمو چند ساعت بمونه فیله مرغت کم نباشه 

بعد تو ماهیتابه میذارم آبش که کشیده شد یه پیاز رنده میکنم با کره و نمک فلفل سیاه زردچوبه خوووووب تفت میدم وقتی سرخ شد بهش زعفرون میزنم بعدم زرشک خلال بادوم و بعضی وقتا خلال پسته و یه کفگیر برنج 

و بعدم که برنج سفیدمو کشیدم زرشک پلو رو میریزم روش 

اصلا نمیدونی چی میشه که 😋😋😋با سالاد شیرازی 

زعفرونش کم نریز 

خب تو بگو چطور درست میکنی تا ایرادتو بگیم

پیاز و سیر رنده میکنم  طلایی که شد مرغو توش تفت میدم زردچوبه و فلفل میزنم بعد هویج و فلفل دلمه تفت میدم بعدش رب میریزم ساقه کرفس میریزم و آخرشم آب جوش،نمک آبلیمو هم نیم ساعت بعدش میریزم با زعفرون،آبشم کم میریزم 

پیاز و سیر رنده میکنم طلایی که شد مرغو توش تفت میدم زردچوبه و فلفل میزنم بعد هویج و فلفل دلمه تفت م ...

من همه مواد رو باهم سرخ میکنم منظورم پیاز و هویج و فلفل و گوشته .ادویه رو هم وسطای سرخ شدنشون اضافه میکنم .در قابلمه رو موقع سرخ کردن میبندی یا نه؟