2777
2789

من دانشجو هستم ترم دو هستم ،مدرک حسابداری از جهاد دانشگاهی دارم ،با مدرک کامپیوتر ،باهوشم و زود کار و یاد میگیرم و این خود داییم هم می‌دونه ،داییم تو یه شرکت داروسازی ،داروساز هست و بیشتر از 25 ساله که اونجا کار می‌کنه و اونجا حسابی خرش میره ،من همسرم نمی‌ذاره هر جایی برم سر کار ،ولی این داییم و خیلی قبول داره ،داییمم من و دوست داره مادر هم ندارم که بهش بگه مادرم فوت شده اگه میشه شما راهنماییم کنید چطوری بهش بگم حضوری یا تلفنی چطوری بگم و اینم بگم با داییم رفت و آمد داریم سالی سه چهار بار اونا میان خونه من و سالی سه چهار بارم ما میرویم الان نمی دونم چطوری بگم که نتونه نه بگه 

در انتظار فرشته کوچولویی که خدا قراره بهم بده ✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستت داره برا چی نه بگه

نمی دونم میگم اگه یه درصد نه بگه چی ،من چطوری بگم که نه نگه ،حضوری بگم یا تلفنی ،و این که زن داییم هم من و دوس داره فک نمیکنم اگه بفهمه نزاره که داییم من و ببره سر کار فقط نمی دونم چطوری بگم این حرف و بهش

نمی دونم میگم اگه یه درصد نه بگه چی ،من چطوری بگم که نه نگه ،حضوری بگم یا تلفنی ،و این که زن داییم ه ...

زنگ بزن. بگو دایی جون فلان مدرک رو دارم.دلم میخواد برم سرکار. میتونی برام کاری کنی؟

زنگ بزن. بگو دایی جون فلان مدرک رو دارم.دلم میخواد برم سرکار. میتونی برام کاری کنی؟

یعنی تلفنی هم بگم اوکی یا اینکه حضوری بگم