2777
2789
عنوان

این یا اون

104 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

یه نظری ازتون میخواستم 

اول اینکه اینجا کسی داریم فرهنگیان خونده باشه یا فیزیوتراپی و بینایی سنجی خونده باشه؟ اگه هست یا می‌شناسید لطفا تگ کنید.

میخواستم نظرتون رو راجب رشته فرهنگیان دبیری زیست و شیمی و کلا متوسطه دوم بدونم و رشته ای مثل بینایی سنجی فیزیو و از این دست پیراپزشکی ها

میدونم احتملا الان همه یا اکثریت بگید خب معلومه فیزیوتراپی و اینا ولی در کل میخوام با توجه به همه جوانب یعنی هم راحتی کار هم پول هم رسیدگی به خانه و خانواده کلا همه چی بگید کدوم بهتره 

من اگه بخوام فیزیو و بینایی و اینا رو بیارم باید پشت کنکور بمونم.  اما فرهنگیان احتمالا همین امسال قبول شم

خلاصه میخواستم نظر شما هم بدونم

یا اگر خودتون یا دوستاتون تو این رشته ها هستن و سراغ دارین، تجربه دارین یه نظر و کمکی بمن بدید ممنونتون میشم🥲💖

ببخشید خیلی زیاد شد

من واقعا توی دوراهی گیر کردم

نمیدونم چی درسته چی غلط

حتی دیگه نمیدونم به چی علاقه دارم

یکی از دوستام میخواد بره فرهنگیان

میگه من رشته های علوم پزشکی نمیرم چون میخوام علاوه بر درس خوندم و کار کردنم در آینده بتونم به بچم و شوهرم و خونم برسم. برم تفریح پولمم در میارم ن اینکه بخوام ساعت ۷تا ۲ طهر یبار برم مطب ساعت ۴ تا ۸_۹ هم باز برم مطب

الان نیاز دارم یکی بیاد تموم واقعیت بدون رویا بافی رو بهم بگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.