2777
2789
عنوان

کی دنبال یه همراه جدی جدی برای رژیم و سر و سامان دادن به برنامه هاشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 435 پست

۷۸ وزن

۳۰ سن

انقد نبودم ها حانله شدم ...

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو خصوصی دوست بشیم پیام بدیم چطوره؟

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

هدفم تقویت زبان

کم نمودن وزن لامذهب

به خودم توجه بیشتر داشتن

هدفم تقویت زبان کم نمودن وزن لامذهب به خودم توجه بیشتر داشتن

ایول هدفامون مثل  همه دقیقا

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

28سالمه 54کیلوام و کلی تغییر هم باید از نظر رفتاری بدم و یه نظم حسابی به زندگیم بدم قدم اول میخوام قرص آهنمو مرتب بخورم چایی و ترک کنم شبا زودتر بخوابم و از بهمن برم باشگاه البته مشروط بر اینکه نرم دانشگاه 

استارتر منم دنبال همراهم برا رژیم ولی وقتی میبینم شرایطمون فرق داره بیخیال میشم

من خودم سه ماه و نیمه زایمان کردم و ۲۰ کیلو اضافه دارم

توی دوران شیردهی هم هستم 

اگر میبینین شرایطمون یکیه خوب من هم هستم

والا من کلاس نرفتم کتابای اینترچنج رو بالای ده سال خریدم و نخوندم😲😤😟

۵۰۴ و اینارو خوندم بیشتر برا مدرک زبان دانشگاه

نمیشه تاپیک خصوصی زد؟

میشه منم بیام؟؟؟

فقط یهانتقاد اول کاری بگم به همه گروهای رژیم.نیم ساعت چک نمیکنی گوشیتو مبینی ۱۰۰ تا پیام اومده همش چت چت.من تاحالا تو دوتا گروه نی نی سایتی عضو شدم‌و به همین خاطر لفت دادم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56